Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gapjp.tpag

Umowiłam się na randke, ale... Dałam cudzą fotke. Co teraz?

Polecane posty

Gość gapjp.tpag

facet sie we mnie zabujał, leci na mnie i ja na niego, calonocne rozmowy, chyba mnie kocha dalam fotki jakiejs laski z facebooka, super wyglada, podobna do mnie ale ładniejsza, odpicowana, ja jednak troche sie roznie. Mam mniejsze oczy,cycki, nizszy wzrost kiedys tak zrobiłam i zerwalam znajomosc nagle, bardzo załowałam...plakalam,nie chcialam zyc na nim mi zalezy, co mam robic?

Gość krolestwo krola krolow
ogarnac sie i wyjsc do ludzi! tym bardziej po "milosc"

Gość gapjp.tpag
prosze mnie nie obrażac ! Polowa kafeterii nie grzeszy inteligencja, wasze problemy tez są baanalne i zalosne typu: mam zone, kocham kochanke rucham dziwke, jestem starą dziewicą, jestem pojebanym prawiczkiem , kupiłam audi czy ludzie pomyslą ze jestem bogata? Szok po prostu

autorko to oczywiste co musisz teraz zrobic. napisac do tej leski ktorej foto wyslalas na fb i ją wyslać na tą randkę bo cóż innego niby mialabyś w tej sytuacji zrobić? ewentualnie mozesz też w umówionym miejscu na ławeczce zostawić liścik i wydrukowane foto "twojej lepszej wersji" będzie sobie z tą fotką siedzial w parku na ławeczce i spędzą razem miły dzień i niewykluczone że również noc🖐️

Gość gapjp.tpag
nie mam telewizora, to wy jestescie zepsuci, caly dzien przy komputerze na ju tubach i fejsgównie :D

Gość gapjp.tpag
ona jest z Seattle :O

Gość Mammamijaa.
Najlepiej powiedz mu prawdę, wyślij swoje prawdziwe (ładne) zdjęcie i przeproś- kto wie, może bardziej spodoba mu sie twoje prawdziwe 'Ja'-powodzenia.

Gość Niebiessskoooka,,
nie mam telewizora, to wy jestescie zepsuci, caly dzien przy komputerze na ju tubach i fejsgównie Nie wiem kto tu ma zeputą i zrytą psychike? Nikt normalny nie kradnie prywatnych zdjec z facebooka, umawia sie przez internet z obcymi facetami podajac sie za inne osoby, myli wirtulany swiat z rzeczywistoscią I uwazasz ze to osoby komentujace temat sa nienormalne?:D Chyba przydalaby ci sie psychoterapia bo masz problemy psychiczne