Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Was...

Dziewczyny czy uprawiałyście kiedyś seks z otyłym facetem?

Polecane posty

Gość o/
grubasy są sexy :]

Gość yustine
Ja uprawiałam sex z totalnym grubasem!

Gość maegeritta
ja się codziennie wale z moim szefem a on jest wielkim grubasem ! ale coś za coś..

Karolination, tylko z grubymi masz takie fantazje? A szczupły jakby miał Ci stopy wycałować to byś nie chciała? ;)

Gość g r u b s o n
Czy są tu jakies chętne panie na pana z wiekszym brzuszkiem?

Gość spieprzas jguby prosiaku
🖐️

Gość fwefrwefwe
Gdy mojemu mężczyźnie zarysował się brzuch, zaczęłam mieć mieszane uczucia. Taki miękki się zrobił, nieerotyczny w odbiorze. Zamiast umięśnioną klatę głaskać to ja się natykałam na jakąś miękką poduchę. OHYDA. To nie dla mnie. Nie wyobrażam sobie. (A swojego zdopingowałam i szybko te parę kg zrzucił.)

Gość chudelove
Odpowiadając na pytanie w temacie: nie i nie wyobrażam sobie tego! Sama jestem bardzo szczupła i nie dopuszczam nawet możliwości seksu z mężczyzną dotkniętym "lustrzycą" (tj. facet swojego penisa może zobaczyć tylko w lustrze :P) Inna sprawa, że ja jestem "zboczona" na punkcie chudzielców - tacy mnie kręcą :D No, a przynajmniej bardzo szczupli - i tylko z takimi do tej pory miałam przyjemność ;) Natomiast moja siostra ma właśnie takiego dosyć spooorego faceta. Sama jest normalnej budowy - nie jakaś super szczupła, ale też do nadwagi jej brakuje. Jak sobie wyobrażam ich w akcji, to mi się niedobrze robi :P Ale jej zdaje się to nie przeszkadzać...

Gość WERONIKA...
A po co taki chudzielec mi potrzebny? Żeby go wiatr przewracał? :) Ja tam wolę facetów delikatnie większych niż norma. Też prawda że jeden wygląda ohydnie z nadwagą a innemu bardziej pasuje brzuszek. Bo to jest prawda że niektórzy mają grubsze kości niż przeciętnie (ktoś zaprzeczał że tak nie jest, a właśnie że jest) i taka osoba nawet jak schudnie na maxa to potem wygląda źle bo nie pasuje to do niej, twarz robi się wklęsła, kości policzkowe zbyt odstają i jeszcze parę miejsc nie wygląda dobrze.. . Jednak jeden warunek musi być spełniony... Grubasek czy nie, ważne żeby był zadbany, czysty, pachnący, ogolony tu i tam :)

Gość Walić ciotowatych gości
To jest taki stereotyp wykreowany przez wszelakie media i denne gazetki dla pań że idealny "facet" to chudy laluś w pedalskim ubranku, czasem wręcz przyodziany w DAMSKIE! ubrania... Ja nie wiem jak facet może nakładać damskie ubranie :-O . Przecież taki facet nie jest w ogóle męski i wygląda jak ciota... A najgorsze jest to że co raz więcej kolesiów zapomina co ma między nogami i robi z siebie takie cioty...

Gość onry
A rozlazły grubas z trzęsącymi się wałami tłuszczu, serdelkowatymi paluchami i kutasem wessanym w powłoki brzuszne jest męski?

Gość karolciaoko
kochana to nie ma znaczenia. uwierz mi!!!

Gość onry
Mówisz do mnie? Ja odpowiedziałam na post wyżej więc w tym kontekście twoja wypowiedź nie miałaby sensu. Chyba że odpowiadasz komuś innemu.

Gość nie wyobrażam sobie zwłaszcza
seksu oralnego z otyłym mężczyzną! Jak pomyślę, że miałabym szukać penisa gdzieś pod zwałami tłuszczu na brzuchu, między tłustymi udami...bleeee!!!

Gość pałLa
taaaaaaaaak! OTYLI SĄ SEKSOWNI :)

Gość zenkaX
są różne rodzaje otyłości i to zależy od osoby otyłej czy jej pare kg za dużo do niej pasuje i tak jest za równo z kobietami i facetami. Spocony, nie zadbany grubas nigdy nie będzie łóżkowym marzeniem kobiety. Ale zdarzają się panowie z brzuszkiem którzy wyglądają całkiem apetycznie. Rzadko ale się zdarzają ;). . Oczywiście brzuszek nie może być ogromny tylko max duży ;)

Gość caffelattecappuchino
Mój facet ma sporą nadwagę. Jest przy tym bardzo wysoki i waży sporo ponad setkę, ale jest przy tym całkiem sprawny. Koleżanki w ogóle nie wierzą, że uprawiamy seks... Był taki już jak go poznałam. Fizycznie kompletnie mi się nie podobał, emocjonalnie też nie. Tak jakoś wyszło, że wylądowałam z nim w łóżku. Na początku było okropnie, myślałam że mnie zmiażdży, dusiłam się... Fakt, że penisa ma dość dużego (a brzuch jeszcze większy) do tego jest dość brutalny, a ja często kończę z siniakami, ale seks jest niesamowity. Nigdy z nikim nie było mi tak dobrze, ale pewnie nie wszyscy są tacy. Ale to trochę nie fer. Ciekawe, czy gdybym ja ważyła 170 kilo to ktoś zechciałby uprawiać ze mną seks. Na pewno...

Gość GEJcwajn MAJstein
Na jeźdźca! Kto jest otyły to se podjeść lubi zamiast pracować! W robocie mało płacą i każdy ją rzuci! Szkoda czasu na nią! Praca jest bez sensu! JP - Jebać Pracę!

Gość gregorya
Lubie jak mnie jakiś grubasek posuwa :)

Gość joaisha
A ja czasem bym chciała spróbować jak to jest ... :) moi dotychczasowi partnerzy byli raczej szczupli

Gość tuhhhea
ooo taaak!

Gość eMka....
uprawiam sex ze swoim partnerem i mam w dupie że jakiś pajac sobie wymyślił pseudowskaźnik wagi i wg niego mu wychodzi że ma za dużo KG czy coś... to co?? Dla mnie jest najpiękniejszy ! :) Wolę faceta niż lalusia wzorującego się na tym co wpajają ludziom jakieś gazetko-szmatławce i inne gówna ! :)

Gość opcja_
Ale przecież między grubasem a chudym lalusiem jest jeszcze kilka innych opcji! Nie rozumiem takiego przechodzenia ze skrajności w skrajność i atakowania to grubych, to chudych... Ja tam wolę...normalnych! :P

Gość XxXsooniaaXxX
ja uprawiałam i było mi baardzoo dobrze:)

Gość Goska z Kielc
Ale durnoty. Czyli zapasiony knur jest męski a szczupły bądź wysportowany jest lalusiem? To tylko otyłe baby i spasieni faceci mogą takie rzeczy wymyślać :O

Gość teesskaa
Nie każdy gość z paroma kg za dużo jest obleśny. Niektórzy są całkiem ok :)

Gość smutny grubas :(
Ja jestem otyły i bez kasy ... :( Próbowałem schudnąć ale to na nic.. pare kg w dół i za chwile jeszcze więcej pójdzie w gorę... Wcale się nie obżeram. W pracy jem najmniej, do tego pracuje fizycznie. Ten temat uświadomił mnie że nie mam szans na szczęście w zyciu. Chyba czas ze sobą skończyć.

Gość SexiLexi
Moj facet jest otyly a ja mam z nim najlepsze orgazmy w zyciu. O niebo lepsze niz ze szczuplym facetem bo ten sie chociaz stara zeby mi bylo dobrze. nawet wczoraj jak mnie posowal na pieska to mialam taki orgazm ze myslalam ze oszaleje... a minetke to tak robi genialnie... kiedys stracilam przytomnosc na pol godziny....