Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ada500

dieta 500kcal

Polecane posty

Cześć, od jutra chciałabym zacząć dietę 500kcal. Ogólnie myślałam na dobraniem sobie jakiejkolwiek diety już od ok. miesiąca, jednak na początku zdecydowałam się na głodówkę, która trwała 1,5 dnia...więc bez rewelacji. Kolejna to 1000kcal, ale uważam że to za dużo! tak więc od jutra zaczynam 500kcal :-) dodam, że mam 178cm wzrostu i ważę 61kg, a moim celem jest 56/57kg.. trzymajcie kciuki, czy ktoś się dołącza? :) RAZEM RAŹNIEJ :) buziaki

Gość flybitch
hej :) z chęcią się od ciebie dołącze. już od początku tygodnia próbuję się zebrać do 500kcal dziennie ale na razie mi się nie udało. mam 163cm i ok. 59-60kg. za 50dni wyjeżdżam za granicę i chciałabym się do tego czasu ogarnąć.

Gość j4j4j4
ja tez sie przylacze, bo jakos do tej pory mobilizacji brak:( mam 170 cm wzrostu i waze ok 63 kg. musze schudnąć do 55 (minimum). moj najgorszy problem to uda, zna ktos jakies dobre sposoby zeby je odchudzic?:( boje sie, ze nigdy sie tluszczu stamtad nie pozbede:(:(

Gość madziula_madziula21
hej dziewczyny :) rowniez bardzo chetnie sie dolacze :) od jutra zaczynam diete 500 kcal bez zadnych ustepstw dalam sobie miesiac na schudniecie, w lipcu chce byc juz szczuplutka:) moja waga startowa to 63 kg przy wzroscie 167 moim celem jest waga 52 :) w ten miesiac silownia dietka i bedzie super :)

Gość madziula_madziula21
j4j4j4 : niestety ci nie pomoge ale rowniez chcialabym sie dowidziec jakies sposoby, cwiczeniua na uda bo wlasnie ta partia i boczki wygladaja u mnie najgorzej;/

Gość ada1000
najlepszy na uda sposob to rower, lub przysiady :)

Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666
to tylko 2 piwa półlitrowe dziennie, albo paczka czipsów 100 gram! DUŻO JEDZ I WSZYSTKO SPALAJ! SPORTUJ SIĘ DUŻO!

Gość ada1000
no to tak jak jak. MIalam zaczac diete i..znowu nic z tego. Niestety w niedziele wyjezdzam na tydzien, ale w pierwszy poniedzialek od mojego powrotu dzialam!

Gość wy jesteście pojebane!
500kcal dziennie? To przecież 2 jogurty z owocami do picia! I wy miesiac zamierzacie tak żyć?i siłownia do tego? Za tydz max rzucicie sie na żarcie! Ćwiczenia,ćwiczenia,ćwiczenia. Ważę 63 kg przy 170. Ograniczam się do 1500kcal. Od 1.05 schudłam tylko 2kg. Siłownia 6xtyg,ale co zadziwiające - schudłam po prawie 5cm w obwodach! A na wadze tylko 2kg. Czuje sie zajebiście,mam masę energii. Przy 500kcal,schudłabym z 7kg,ale watpie żeby z obwodów coś zeszło.

Gość gruba jolanta z mazowsza
hahahahhahahahahaha hahahahahha hahahhahaha hahahha hahahha hahahha hahahha