Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytajaca

jak wprowadzic jajko do diety 2 latka

Polecane posty

Gość taka jedna pytajaca

witam, czy moga sie odezwac mamy, ktore wprowadzaly jajko do diety dziecka pozn? moje dziecko mialo alergie i teraz powoli mozemy je zaczac wprowadzac. z gory za rady dziekuje.

Gość TAK MYSLE SOBIE
E SPROBUJ 1 JAJKO NA TYDZIEN I OBSERWOJ JESLI PRZED NIE JADLO I MYSLE ZE NAJLEPIEJ JAJECZNICE NA PARZE POTEM GOTOWANE

Gość taka jedna pytajaca
dziekuje, ktos jeszcze?

Gość a moja cvóreczka ma 15
ja proponuje jajko na mleku i mące moja córka uwielbia,a jeżeli twój syn lubi mleko to napewno zje

Gość siemastary
Pasem ! Jak nie chce jeść to pasem w dupe

Spróbuj prze 2-3 dni podawać w małych ilościach-np na twardo i potem obserwuj. Ale w tym czasie nie podawaj niczego co mogłoby uczulać-typu nowalijki,czy owoce,które mogą być opryskane... Jak będzie ok to potem stopniowo podawaj w różnych posiłkach.

Gość jcpenny
Syn też jest alergikiem, i wprowadziłam mu jajka przepiórcze (nie uczulają). Mikołaj widział jak z mężem jemy jajka parokrotnie. Zapytałam się go czy chciałby spróbować. Chciał. Dałam na kanapeczkę. Z jajek zrobiłam oczka, ze szczypiorku źrenice :), z papryki uśmiech i zjadł. Bardzo mu smakowało.

Gość biedronka2323
Ja bym proponowala najpierw dac samo zoltko np do zupki a potem pol bialka zeby sprawdzic czy nic sie nie dzieje