Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudalisica

wiem co jem

Polecane posty

Gość rudalisica

zakładam temat żeby wiedzieć co zjadłam w ciągu dnia, bo gubię rachubę i oczywiście o połowie rzeczy zapominam. nie mam diety jako takiej, no chyba że określę ją jako MŻ.jeśli ktoś chce się dołączyć to proszę bardzo:). 2 kawy płatki owsiane górskie jajko na twardo ryba gotowana piwo puszka

Gość rudalisica
23.05 piwo 1,5 kiełbaski z grila 4 kromki chleba białego 24.05 płatki owsiane górskie jajko na twardo 2 piwa duży kebab z kurczakiem

Gość prawie piękna
też sobie założyłam taki temat :0 od razu Ci powiem - nie pij piwa. Kaloryczne, masa węglowodanów (słód jęczmienny), przez co wzmaga apetyt, w dodatku gazowane i wypijane w dużych ilościach najczęsciej :) - rozpycha zoładek

Gość rudalisica
25.05 płatki owsiane górskie ryba gotowana jajko w koszulce soczewica gotowana (z cebulką i przecierem pomidorowym) 4 piwa 26.05 soczewica (z cebulką i przecierem) ziemniaki gotowane kapusta gotowana szarlotka z rabarbarem twaróg (z mlekiem, ogórkiem, rzodkiewką, groszkiem, szynką) sok bananowy 27.05 twaróg sok bananowy kompot pół piwa

Gość rudalisica
zimne piwo nie jest złe:D 28.05 jajko na miękko twaróg mleko szynka herbata z miodem i sokiem

Gość będąca na optymalnej
ja też ;) wiem co jem