Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ViolettBerry

Blokada

Polecane posty

Gość ViolettBerry

Witam Was! Mam problem w zyciu erotycznym a mianowicie chodzi o to że nie mam zycia erotycznego.Jestem z chlopakiem juz pol roku a w jakis sposob wstydze sie go.Kiedys mialam fantazje w tym temacie,wiedzialam czego chcialam,teraz zupelna pustka. W jakis sposob On mnie blokuje przed szaleństwami. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje,a nie raz chcialam to zmienic ale potrafie,blokada silniejsza ode mnie.NIe ma urozmaicen.Dlaczego tak sie dzieje?Co ze mną jest nie tak?Macie jakies pomysły? Pozdrawiam ViolettBerry

Jeśli masz 16 lat...to, jak to mówią w Świętokrzyskiem, się wezmę i załamę.:O

Gość ViolettBerry
No zdziwie Cię,nie mam 16 lat,pare lat więcej. Zreszta,ma to jakies znaczenie?

No, ma. Nie potrafisz opisać swojego problemu, a przynajmniej odniosłam takie wrażenie. Może spróbuj dobierać zdania nieco ostrożniej i "zimno", bo niewiele z tego zrozumiałam.

Gość ViolettBerry
Ale uwierz mi że ja po częsci sama tego nie umiem wytlumaczyc.Długo myslalam nad tym jak to napisac,tak zeby wytlumaczyc o co chodzi i zeby inni zrozumieli i w jakis sposob mogli pomoc.Wybacz jesli nie zrozumiale jest to co napisalam.Inaczej tego nie potrafie ująć.

Dobra, to może inaczej... Jak to w Biblii, "znasz męża swego"?

Gość ViolettBerry
Sądze ze tak

:D :D :D Nie zrozumiałaś mnie. Przespałaś się już z nim?

A może odpowiedź na to pytanie też brzmi "sądzę, że tak"? :classic_cool:

Gość ViolettBerry
hm.faktycznie nie zrozumialam o ja głupia :D No tak,pare razy sie zdarzylo.Wczesniej mieszkalam 140km od NIego,wiec bylo ciezko,wiadomo.Teraz od maja mieszkam z nim. Sądzilam że bedzie inaczej,ale sie myliłam.

Gość ViolettBerry
Nie no,bez przesady :P

Całkiem możliwe, że po prostu jeszcze nie dotarło do Ciebie (ale do Twojej świadomości już tak), że fizyczny seks jest tak naprawdę mocno przereklamowany.

Gość ViolettBerry
No ok,może i tak ale co w takiej sytuacji robic?

Jaki on jest dla Ciebie w łóżku?

Gość ViolettBerry
Różnie,czasami miły,cud miod malina w sensie że zadowala nas oboje a czasami obojetny,jakby myslami byl gdzie indziej.

Acha. A co Ty czujesz względem niego?

Gość ViolettBerry
Kocham Go,jest mi z Nim wspaniale i uwiekbiam się kochać z Nim,wiadomo,ale on lubi eksperymentowac,lubi spontanicznosc,a mi to gdzies przeszlo,a jak chce mu zrobic niespodzianke zaskoczyc go czyms to nie mam pomyslu.

Zabawne, ale po przeczytaniu tego posta jakoś leniwie mi się zrobiło. "Zastałaś się". Daj sobie na razie z tym spokój - najgorsze co można zrobić, to robić coś, czego się nie chce. Odczekaj trochę, może spróbuj pobudzić wyobraźnię książkami, filmami... Niekoniecznie tymi ostrymi.

Gość ViolettBerry
Widzisz?Nawet Ciebie to "lenistwo" ogarnęło :P Hm,może to i dobry pomysł.Cos poszukam,Dziekuje za rade ;)

Polecałabym "Emmanuelle" (to chyba klasyk) albo "Blond Gejszę" - oba raczej nie są wybitnymi dziełami, ale mogą wprowadzić w miły nastrój i pobudzić zmysły.

Gość fubu, syn fubu i synek fubu
To zaczynamy co? Zapuściłem sobie Roxette - It Must Have Been Love i wyrzuciłem to z siebie dla Was. Jak wiadomo w tym dziale ciągle panoszy sie nikomu nie potrzebny, nic nie wnoszący do tematów troll. Mówiąc troll mam na myśli trolla z krwi i kości, potwora, którego boją się ludzie ale nie nadludzie jak Ja. Musicie mnie zrozumieć prowadze badania na debilizmem i beznadziejnością, a ów trolla traktuje jako obiekt doświadczalny, coś jak laboratoryjne białe myszy które po badaniach uśmierca się. Z tą różnicą że u myszy doświadczalnych naukowo stwierdzili inteligencje i podobny kod genetyczny jak u ludzi, u trolli zaś nie stwierdzono ani tego, ani tamtego jedynie duplikacje zachowań ludzkich. Zaczynamy więc, zapraszam do czytania mojego tematu który w miarę moich możliwości będzie wisiał tu codziennie. Jeśli jesteś nowicjuszem zignoruj ten temat i przejdz do dalszego czytania forum, jeśli wiesz o co chodzi nie musisz mi dziękować, że napisałem to też w twoim imieniu, a jeśli nie zgadzasz sie ze mną to ch*j ci w d**e jeśli nie potrafisz uargumentować swojego odmiennego zdania. Debilizmowi, prostactwu i plugawym katolikom mówimy zdecydowane NIE! Mam tylko małą uwagę, naprawde nie musisz używać przecinków, kropek, czy spacji w wyrazach kiedy chcesz coś do nas bądz do mnie napisać ponieważ każdy ma cię tu za śmiecia niegodnego uwagi i nikt nie patrzy się w jaki sposób piszesz, myślisz że kogoś to obchodzi? Jeśli tak to ten żart ci wyszedł - poważnie. Bardziej śmieszny byłeś kiedy nie używałeś znaków ortograficznych. Zrozum że każdy czytający cię, ma cię tu za tak wielkiego debila że wszelkie próby zakładanych przez ciebie tematów bądz postów kończą się żałosnym fiaskiem i śmiechem ze strony czytającego. Na przykład: "Kup sobie psa lub owce, i dymaj je, a Dekalogowata powinna się wynosić z tego forum" Chcesz pokazać że trolle umieją pisać? Może i umieją bo stwory te nauczyły się tej czyności od człowieka, podobnie jak mówienia. Małpe także można nauczyć pisać czy mówić na poziomie podstawowym, troll też się nauczy. To dla mnie naprawde egzotyczne doświadczenie spotkać takiego debila w swoim życiu, myśle że jesteś kaleką, każdy pełnosprawny debil wycofałby się z tego forum po takiej prawdzie jaką napisałem, i wiem że każdy mnie czyta/przeczyta, ty jednak jesteś kaleką i nie masz już wyboru bo albo to forum albo zdechnięcie. To naprawde przykre, bo z drugiej strony mam świadomość tego że pisze tu chory umysłowo i przegrany człowiek. Niestety nie mogę ci pomóc gdyż wyznaje wprowadzoną przez Francisa Galtona eugeniczną (gr. eugenes = dobrze urodzony) zasadę wyższości mądrzejszych i silniejszych jednostek nad głupszymi i bezwartościowymi, którą zresztą uważam za genialną i sprawdzalną. Mówiąc ściślej w mniej cywilizowanym kraju ze swoim kalectwem fizycznym, jak i umysłowym skończyłbyś pod kartonem na ulicy, a Polsce pozostał ci internet i zapomoga. Zawsze coś. Możesz podziękować za ten dar swojemu bogu, a nawet pod tym względem okazałeś się totalnym idiotą i splugawionym obłudnikiem. Przecież twój Jezus kazał szanować "pedałów", homoseksualistów, nekrofili itp. Nie jestem katolikiem ale gdybym chciał spojrzeć na to obiektywnie i porównać to ze słowami Jezusa to właśnie takie zakłamane postacie jak ty psują obraz tej wiary. Jak w przypowieści o faryzeuszu, codziennie się modlił, bywał w świątyni a serce miał paskudne, jak jabłko wyglądał pięknie z zewnątrz ale w środku pełen robactwa. Ty zaliczasz się właśnie do takich fałszywych katolickich mend. Rozumiem że podszywanie się pod normalnych użytkowników sprawia ci frajdę - to super ale jest też druga strona medalu, ta jeszcze bardziej lepsza. Może tobie brakuje tego aby ktoś powiedział ci prawdę? Jest w tobie głód poszukiwania niezgłębionej prawdy do której dostęp mają jedynie wybrani? Z przyjemnością ci ją objawie. Oto prawda i sama prawda: Jesteś debilnym trollem, paskudzącym i nie potrzebnym nikomu.Twoje imię to żenada i beznadziejność, debilizm w najczystszej formie, nie do odsprzedania, nigdy nie zostaniesz wirtuozem mowy czy nawet klownem. Za daleko ci do niego. Zdychaj z krzyżem w dupie. Amen.