Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiałek22lata

Co mam robić proszę o poradę panikuję ! masakra jakaś wiecie co sie stało ?

Polecane posty

Gość niesmiałek22lata

Założyłem sobie konto na sympatii no i chodzilem po profilach dziewczyny no i stało sie dostałem jakieś oczko od dziewczyny czy jakoś tak no i masakra z początku byłem szczęśliwy bo myślałem, że to napewno jakaś fajna dziewczyna, no ale wchodze na jej konto i to jakaś grubaska! masakra jakaś co ja mam teraz robić ? przecierz sie z nią nie umowie ?! ona mi sie nie podoba w ogole masakra strasznie gruba jest a ja chudy nei pasujemy do siebie ! czy ona tego nie widzi ? powiedzcie co ja mam robić ? masakra ja nigdy nei miałem dziewczyny ale nie chce grubaski ! chciałbym jakaś szczuplejszą abyśmy pasowali do siebie no ale teraz nie wiem co robić i panikuje :( poradzcie coś.

Gość //////////////////////
Tylko tobie współczuję, chyba wyglądasz nie lepiej niż ta grubaska

Gość niesmiałek22lata
nie no właśnie nie wyglądam wcale tak źle nie mówie, że jestem jakiś przystojniak, ale jestem całkiem normalny ! mam 181 cm wzrostu i waże 74kg i nie jestem jakimś grubasem ! no w ogóle nie pasuje do niej ona pewnie waży więcej odemnie ale to nie o to chodzi nic nie mam do grubasek, ale one powinny być z takimi grubszymi facetami a nie z takim chudym jak ja ! ja chcialbym taka średnia chuda dziewczyna i taka to bym chciał aby mi oczko puściła i bym pewnie coś jej odpisał nawet, choć nie wiem bo nieśmiały jestem bardzo :( no ale tej boje sie odpisać coś bo jesazcze sobie coś pomyśli no i jak ja spotkam na ulicy ? przecierz wie jak wyglądam :( omg co robić!