Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

alez mnie wkurzaja te staniki

Polecane posty

Gość mamapooodluszka

Ostatnio kupilam sobie taki stanik, jaki sie powinno kupowac tzn ciasny pod biustem i duza miska. Podobno trzeba dobrac na tyle ciasny, zeby glownie obwod stanika podtrzymywal biust anie ramiaczka. Ale normalnie sie chyba wsciekne - czuje sie jak w jakims pancerzu. Wy tez tak macie z tymi stanikami?

Gość niub
jakie masz wymiary i jaki rozmiar kupiłaś?

Gość niub
obwód nie ma być ciasny a wygodny a to jest spora różnica. Może zbyt zaniżyłaś obwód i stąd te problemy. :)

Gość mamapooodluszka
teraz w ciazy mam 87 cm, ale stanik kupilam 85 (chociaz tam jest na pewno sporo mniej, bo mialam wczesniej taki 80 cm i byl uzoluzniejszy niz ten.

Gość oszalałaś dziewczyno???
Nie produkujcie się, dziewczyny, ta pani ma zwyczaj zakładać topiki i już nigdy na nich nie odpisywać.

Gość niub
pytałam o wymiary więc ciasno pod biustem oraz w biuście luźno. A jaki dokładnie rozmiar kupiłaś bo 85 nie mówi nic. Podaj obwód i miskę. W czasie ciąży też się zmienia ściśliwość więc nie ma co szaleć ze zbyt ciasnymi stanikami. A jakiej firmy ten stanik?

Gość mamapooodluszka
dokladnie 85 D - miska mnie nie cisnie, tylko pod biustem. Stanik kupowany w kappahl

Gość niub
czy ty czytasz ze zrozumieniem? pytałam jeszcze o wymiar w biuście i czy pod biustem mierzyłaś się ciasno?

Gość mamapooodluszka
pod biustem w miare ciasno - mam 87 cm, w biuscie 104 cm

Gość mamapooodluszka
up

Gość mamapooodluszka
w ogole to chyba mam troche duzo pod biustem, nie? Czy to mozliwe ze przez ciaze? jestem w 7 miesiacu...

Gość poinsettia
W ciazy mnie cisnely wszystkie staniki. Nie wiem jak Ty ale ja jestem niska i miedzy stanikiem a brzuchem nie mialam nic, zebra wypchniete od srodka i staniki uwieraly :o

Gość mamapooodluszka
poinsettia - to ja mam identycznie jak Ty. Zastanawiam sie tylko czy te 87 cm pod biustem to wynik ciazy czy jakiegos obzarstwa.

Gość poinsettia
Ja mam teraz 68cm pod biustem, w ciazy mialam ponad 70, bo w zasadzie to pod biustem od razu mialam brzuch. Ale brzuch mialam maly i malo przytylam wiec moze ta roznica nie byla taka wielka

Gość ja tez mam takie wrazenie
Twoj rozmiar to 80DD a nie 85d, ani 80d

Gość fvgbhnj
najlepsze było to: "stanik kupowany w kappahl" :D

Gość aaaaaawciąży
Z doświadczenia wiem, że rozmiar pod biustem w każdej firmie jest innych, choć niby ten sam. Proponuje Ci pójść do sklepu, gdzie dobierają staniki tzw. bra-fitterki czy jak im tam ;) Ostatnio (też jestem w ciąży) kupiłam firmy alles przepiękny stanik i pomimo, że mam teraz pod biustem 80cm to pod biustem idealnie pasuje 70 i jest super wygodnie. Przymierzałam innej firmy 75 i był za ciasny. Stanik stanikowi nierówny, warto pójść do kogoś kto będzie potrafił pomóc.

Gość aaaaaawciąży
jeszcze jedno - rozmiar zmienia się w miarę jak rośnie brzuch, jestem tuż przed porodem, zanim zaszłam w ciążę miałam pod biustem 68 i nosiłam 60-65 w zależności od firmy. Po porodzie rozmiar wróci (szczególnie pod biustem jak się brzuch zmniejszy) do stanu mniej więcej sprzed ciąży. Warto więc kupić taki, który po porodzie nadal będzie dobry

Gość junn
tak, Alles ci pasuje 70 na 80cm pod biustem, bo Allesy to straszne rozciągliwce.

Gość aaaaaawciąży
jeszcze jedno - rozmiar zmienia się w miarę jak rośnie brzuch, jestem tuż przed porodem, zanim zaszłam w ciążę miałam pod biustem 68 i nosiłam 60-65 w zależności od firmy. Po porodzie rozmiar wróci (szczególnie pod biustem jak się brzuch zmniejszy) do stanu mniej więcej sprzed ciąży. Warto więc kupić taki, który po porodzie nadal będzie dobry

Gość aaaaaawciąży
przepraszam, że dwa razy, ale coś mi się strona zawiesiła :)

Gość aaaaaawciąży
ale ten który teraz kupiłam jest mega wygodny (już do karmienia). Właśnie chciałam dać link i patrzę, że na allegro jest dwa razy tańszy :/