Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi sie wydajee

subkalubka czy ty jestes slubniczka>???

Polecane posty

Gość tak mi sie wydajee

subkalubka czy ty jestes slubniczka>???

Gość uulLLALALA
tez mi argument smieszny. Jak jestescie dwoma roznymi osobami to spoko, ale na kij taki argument?? masz cos do niej, ze bierze kredyt??

Gość slubkalubka
a skad w ogole teoria, ze biore kredyt na slub? a nawet jesli, to czy to cos zlego?

Gość uulLLALALA
Nie szczyc sie tym, ze kredytu nie bierzesz, bo i tak jestes biedakiem co dziaduje na tesciach.

Gość subkaslubka pupka
O kredycie to nie slyszalam. Ale slyszalam lepsza wersje taka bardziej hard:D:D ze lecicie na zaliczkach i zamierzacie wszystko z kopert pooplacac:D:D

nie uważam się za biedną osobę, wrecz przeciwnie, mam bardzo wiele, ale wy i tak jesteście tak zawistni ze brak słów, ślubkalubka nie dyskutuj z tymi kretynami, rób jak uważasz i jak chcesz, przytoczyłam jeden powód jaki nas różni zeby wiedzieli że my to 2inne osoby, jezeli się pomyliłam to bardzo Cie przepraszam, co was obchodzą inne osoby???? jego koperty?? jego sprawa!! a na koperty nie patrzę, nie ważne ile dostanę w prezencie, może to być nawet zero i tak bedę zadowolona, ja już pieniadze na ślub i wesele mam odłozone, zajmijcie sie moze wiecej sobą???

Gość jaonajaonajaona
slubniczka ale jestes podjarana tym swoim slubem ;/ bylo najpierw o tym pomyslec a nie cywilny z brzuchem ;/

Gość slubkalubka
masz racje Slubinczka:)