Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze do ciebie

chodz kochanie

Polecane posty

ANIOŁA PIEŚŃ Dziś Twój dotyk tuli mnie do snu Jedna kropla rosy tworzy wstęgi wiersz Anielskie skrzydła unoszą mnie w przestworza Ciałem targa spazmatyczny dreszcz W zaułku gdzieś melodia anioła Na niebiańskim piedestale skrzydłami okrywa nas W mym śnie jedno pragnienie By frunąć jak on w anielski las Błyszcząca gwiazda prowadzi mnie tam Gdzie światło kończy swą drogę Wyciągam wciąż usilnie zmęczone dłonie By porwać tę jedną kulę ognistą choc nie mogę I gdzieś dziecka pocałunek słodki jak miód Prosta droga nie do przejścia Matki krzyk zagłuszony wśród szarych ulic Drżący dotyk w matki objęciach I znów to wołanie do ducha Wieczne marzenie by mieć skrzydła jak on Unieść się w wieczny świat Zasiąść choć raz na nie do zdobycia tron Wzywam Oblicze obecne tylko w marzeniach Krążące w wiecznośći serce miłości Wylewam ją na skrzydlatego anioła Zamknął me oczy i zatopił je w nicości Dziś powracam w tamten dzień Gdy anioła usłyszałam pieśń I zamykam często zmęczone powieki W pragnieniu, że gdy znów go ujrzę, ten obraz zostanie na wieki...

Gość jestesM
jak kochasz to przyjedziesz bez znakow

Przyfrunę na anielskich skrzydłach. na anielskim piedestale rozleje barwidła. Zamknę w Twych objęciach zbłąkane dłonie, obejmę otulę, zasnę na natury łonie

Gość jesteśś
vvvv

Gość jak nizzej
^^ jestem