Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latoooooooooo

czy 70 kg przy wzroscie 170 to duzo ?

Polecane posty

Gość latoooooooooo

w talii mam 71 cm a w biodrach 98. moja figura to raczej klepsydra chociaz moze i tez gruszka. ;) od wrzesnia schudlam 14 kg i zastanawiam sie czy kontynuowac diete

Gość oj dzieci dzieci oj
ja mam 170 i waze 62, jestem za gruba, ze spodenek wylewa mi sie sadło a jak biegne to owo sie trzesie jak galart:P

Gość latoooooooooo
ze niby miałabym wazyc 54 kg? dziekuje, ale przy mojej budowie ciała to byłoby o wiele za mało. Nie uwazam ze jestem tam jakas bardzo gruba, ale mam strasznie umiesnione nogi, ale za to kazdy mi zazdrosci prawie ze płaskiego brzucha ;) myslałam zeby schudnac jeszcze z 5 kg i chyba tak zrobie ;)

Gość nie nie,16kg to za duzo
perfekcyjnie byloby 60,ale przy 65 napewno dobrze bedziesz wygladac jeszcze zalezy ile masz lat,bo jak 20 to wiadomo 60kg lepiej,a jak 40lat to wiadomo mozesz wazyc nawet tyle ile teraz

Gość gf32r
Teraz wyglądasz tak, jak niektózy okreslają: akurat, apetyczna, w sam raz. Nosisz pewnie rozmiar 38/40, a to jest wg facetów ideał Ale wiadomo że większość dziewczyn chciałaby być szczupła i nosić rozmiar 36. Jeśli masz plaski brzuch, to na Twoim miejscu dałabym sobie już spokój.

Gość Zuzanna Amelia & 23
latoooooooooo - jaki rozmiar teraz nosisz ?

Gość bo lubimy
zależy jak się z tym czujesz... Mam też 170 cm i ja mając 70 kg przy 170 cm nie czułam się najgorzej ale jednak trochę grubo... 61 kg - dla mnie to była idealna waga. Propozycja kogoś by schudnąć do 54 kg jest dziwna... Przecież ona będzie wtedy za chuda. Ja mając 55 kg bylam chuda jak patyk, wszyscy mi dogryzali że mam jeść, nosiłam ciuchy w poziome pasy by się poszerzyć.

Gość jeżeli masz ładną talie
to moze byc ja mam podobne wymiary, ale chce schudnąc bo jestem jabłkiem i wyglądam jak w ciązy, gdyby nie ten brzuch to bym się sobie podobała w biodrach ten mam 98 ale w tali powyzej 80, masakra

Gość pewna dziewczynaaaa
wszystko zalezy od budowy. ja mam 170 cm wzrostu i waze ok 62 kg - na gorze nosze 36 a doł 38/40. mam super brzuch, ramiona a beznadziejne nogi i pupe (ogromna roznica miedzy pasem a pupa). staram sie wyrownac te dysproporcje cwiczeniami a dupa :/

Gość nie przejmuj sie zdaniem Lucy
żaden facet nawet na nią nie spojrzal od lat podrywa gości na kafeterii i też dupa, koścista du.pa

Gość nie przejmuj sie zdaniem Lucy
poza tym nikt ciebie okiem nie zważy, liczy się wygląd, zgrabny, apetyczny z kobiecymi atutami.

wydaje mi sie ze jest jak 5 zrzucisz to bedzie ok. ale trudno na 100 procent powiedziec bo Cie nie widzialam:)

"Ja mając 55 kg bylam chuda jak patyk, wszyscy mi dogryzali że mam jeść, nosiłam ciuchy w poziome pasy by się poszerzyć." może i racja, ze nie mozna się kierować tylko wagą i jeżeli dziewczyna jest gruszką, to 54 będzie za mało, bo powstaną zbyt duze dysproporcje miedzu dolem i górą ale jeżeli jest klepsydrą albo kolumną, to lepiej wtedy ważyć mniej = po prostu wszystko jest proporcjonalne i w sam raz

Gość bo lubimy
Ludziom to się nie dogodzi.. Miałam 55 kg, to mi dożerali że mam coś w końcu zjeść i mam zakryć te swoje patykowate nogi, a jak miałam 70 kg to dożerali że nabrałam masy i powinnam się odchudzać.

Gość Mullier
Waga nie jest wazna a wymiary, 6-8 kilogramow zrzucisz i bedzie super. :)

moim zdaniem jest ok :D nie rób z siebie koscistej laski jesli gdzies czegos masz za duzo mozesz to wycwiczyc

Gość latoooooooooo
teraz nosze rozmiar 38 bluzki M a spodnie róznie miedzy L

Gość tonights decision
Zależy jak wyglądasz...ja mam 175 i ważę 58 kg i wyglądam dobrze, nie wyobrażam sobie ważyć więcej...

Gość latoooooooooo
no własnie o to chodzi ze kazdy wyglada inaczej przy swoim wzroscie. ;) nw , wydaje mi sie ze schudne to 5 kg

Gość gfddddddddddddd
schudnij jeszcze z 5 kg ,zobaczysz jak się bedziesz czuć ,jesli ok to przestan się odchudzać

Gość latoooooooooo
ja tak samo przez 3 dni schudłam 1,5 kg ;)

Gość Axa

Nie ma takiej możliwości abys schudla 1.5kg w 3 dni, kilo sadla to 8400kcal, teraz sobie policz ile set kilometrow bez jedzenia musialabys przejechać na rowerze...po prostu sie odwodniłas o tyle... Dodatkowo organizm ma cos takiego jak max kalorii ktore moze spalic/wchlonac na kilogram ciala zalezy od stopnia umiesnienia