Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Miałam straszny sen! o ciąży! ... z murzynem!

Polecane posty

to było straszne, byłam jak wielki balon, ciągle źle sie czułam, nie mogłam sie schylić, ogolić nóg, czułam sie właściwie jak w oczekiwaniu na śmierć :O ciąża to chyba musi być koszmar? :O

to tak w nawiązaniu do zbliżającego się Dnia Matki... podziwiam Ją, że to zrobiła... ja chyba nigdy świadomie nie zajdę w ciąze 😭 czy może istnieć coś jak ciążofobia? tylko skąd ja wezmę bobasa? :O w słoiku na waciku sobie wyhoduję? :( 😭

Gość Pani Czkafka
potem zrobiłam kupę i okazało się że miałam wzdęcia i zatwardzenie :classic_cool:

A ten Murzyn był fajny, niewysoki, niezaradny, miał jeszcze jakąs inną laskę z którą był wczesniej i ona miała już z nim dziecko, ale lubiłyśmy się, a ja jej zazdrościłam,że ma już ciąże i poród za sobą

ciekawe co ten sen może znaczyć, jeszcze później śniły mi sie samoloty które startowały bardzo blisko mnie i nie wiedziałam czy odlatują czy stoją w miejscu

Gość dziuniaJ23dziunia
to dzieci nie znajduje się w kapuście??? Lubisz kapuśniak, to może szukaj w talerzu :) 🖐️

Gość g-bait
to proroczy sen, będziesz miała dzieciaka z turkiem :D🖐️

ale super teraz czytam interpretacje i wychodzą jakieś plany i nadzieje, które się spełnią :) oraz wewnętrzna walka czystych i nieczystych sił a spełnienie moich planów to postęp duchowy :D czy jakoś tak :)

jestem fanką kapuśniaka oraz bigosu i kapusty kiszonej od wielu lat, a mimo to nie miałam jeszcze szczęścia trafić na dziecko :( ale może to dlatego,że dopiero teraz do tego dojrzałam :) z Turkiem no przestań :D olał mnie :D

Gość g-bait
samoloty=terrorysci, murzyn czyli kolorwy :classic_cool: a kogo ostatnio poznałaś? turka !

o przepraszam * kapuśniaku :D ale taka roztrzęsiona jestem...zwykle ciąza śniła mi sie jako coś naturalnego, a teraz jako choroba, niedołężność :(

Gość dziuniaI23dziunia
"...jestem fanką kapuśniaka oraz bigosu i kapusty kiszonej od wielu lat,.." To absztyfikant będzie narażony pod kołdrą na nieoczekiwane gejzery niczym w Yellowstone :D

Gość Pani Czkafka
dlatego mój exe nie chciał ze mną spać i gdy tylko mówiłam mu co miałam na obiad to uciekał :classic_cool:

gejzery :D to Ty masz aż takie akcje po tych potrawach? :classic_cool: ja nawet bączka nie uszczknę :classic_cool: zresztą nie będzie pod kołdrą, wezme jakiegoś z doskoku, rach ciach i po sprawie

a poważnie to nie będzie ciązy 😭 cholera teraz myślę o tym cały czas, czy da sie przeżyć ciąże na trzeźwo? jakby sie piło to sie urodzi jakieś niewiadomo co...kurfa dlaczego faceci nie rodzą!!😡

zresztą niektórzy panowie są h-ojnie obdarzeni cycem przez naturę także spokojnie mogliby wykarmić potomstwo...

Gość dziuniaJ23dziunia
a może tak - ciąża z murzynem, czyli czujesz się napompowana jak balon. Balon - statek powietrzny. Statek powietrzny - samolot (ze snu) - zostaniesz tą stjułardesą - nie widzę innego wyjścia :classic_cool:

no chciałabym, ostatnio nawet prześladują mnie reklamy ze stjułardesami!! a to calzedonia a to teraz otl expres....fak .. :( i tak bym nie dostała tej pracy... nie nadaję sie:( nie jestem opanowana 😭 tak! własnie mi sie śniło że byłam w 4-5 miesiacu i brzuch miał mi jeszcze bardziej urosnąć :( toż to dramat jakiś :(

lulaby coś w tym jest :D myślałam o Tobie i o Greku :D ale może lepiej nie będę mowiła co myślałam :classic_cool: :O :( 🖐️

Gość dziuniaJ23dziunia
Pocieszę Cię, że znałem gościa, który był kilka lat stjułardem i bardzo narzekał. Co prawda w Rajanie - a podobno gorze trafić nie można, ale po trzech latach sam odszedł i nie chciał nigdy do tego wrócić. Cześć Lula 🖐️

Gość dziuniaJ23dziunia
gorzej*

facet stjułard :D a czemu narzekał? to co dopiero kobiety mogą mówić jak zapitalają w szpilach po pokładzie :O ale facet bardziej pasuje na pilota stjułard bez urazy ale z pedziem mi sie kojarzy :D no chyba, że go klepali pasażerowie po tyłku :classic_cool:

a no tak sobie jakoś myslałam, a propos Grecji i jej upadku jakie tam lenie muszą mieszkać, i jakiego miałaś farta że trafiłaś na pilota :D takie tam głupotki :classic_cool: jak też zastanawiało mnie, że w Grecji mają szkoły pilotów? no ale teraz tak sobie myślę, Dedal...Ikar :classic_cool:

Gość dziuniaJ23dziunia
🖐️ - CZEŚĆ CZKAWKO!!!!!!!!!!!!!!!! 🖐️ 🖐️ 🖐️