Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość see you in the next life

Jestem brzydki.Nie chcę brzydkiej dziewczyny dlatego wolę być sam do końca życia

Polecane posty

Gość see you in the next life

Niestety natura nie obdarzyła mnie wyglądem. Jestem chudy, marnej postury i w dodatku mam krzywą gębę. Wiem, że nie podobam się kobietom, bo co miałoby im się podobać we mnie. Oprócz brzydoty zewnętrznej jest też brzydota wewnętrzna czyli fatalny, niemęski charakter tzw. ciota, ciepłe kluchy, męska pi*da. Wiadomo też, że brzydki facet i brzydka kobieta to brzydkie dzieci. Najwyraźniej mam słabe geny i chcę oszczędzić dalszego ich rozprzestrzeniania.

Gość marlboro, ale nie pale
zawsze mozesz sprobowac byc bogatym wtedy jakas dzunie zlapiesz

Gość Mvfrrv
zarób miljony to będziesz miał lachony

Gość Go!
Możesz 'nadrobić' np.intelektem. ;)

nie rozumiem, dlaczego nie chcesz miec brzydkiej dziewczyny? Przeciez moze byc madra, dobra, opiekuncza, a odpowidni stroj i makijaz moga zdzialac cuda, wiec jak bedzie zadbana to bedzie ok.

Gość ccccccrrrr
ale mu też się ładne podobają więc nie chce być z kimś z kim się brzydzi

Gość MAM DLA CIEBIE RADE
szukaj kobiety z dzieckiem znajdzie się na pewno jakaś w miarę ładna co zechce Ciebie pokochać.

Gość anecinkaaa
nie przesadzaj że tylko brzydkie są do wziecia, musisz być odrobiną pewniejszy siebie. Jest wielu nie ładnych meżczyzn które mają ładne kobiety,i jest ok to działa także w drugą sronę. Pamietaj każda z potwora zrobi swojego amatora- czy jakoś tak. Piszesz tak jakby na ciebie leciały same brzydkie, nad charakterem zawsze mozna popracować, zadbany wygląd też zrobi swoje. Po drugie gdzieś w gazecie przeczytałam tylko nie pamiętam kto to napisał, czy coco chanel czy ktoś z tych perfumeryjnych sław, ,,nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane,, a ja dodam i nie umiejace wydobyć z siebie tego piękna.