skarbek46 0 Napisano Maj 24, 2012 Hejka. 18 maja byłam u gin, stwierdził ze mam mały stan zapalny (nadrzerke) i przepisał albothyl, co drugi dzień po okresie. Ze względu na to ze okres miałam 7 maja i skonczył się ok 14 maja to wykupiłam odrazu i zaczelam stosować. Wziełam 2 globulki. Po 1 troszke jakby mnie obszczypało, nie wiem sama.. ujście do pochwy swedziało, piekło, wargi bolaly. wystraszylam się strasznie. zaczęłam się podmywać płynem do higieny intymnej przeciwgrzybiczym, smarować clotrimazolem i podcierać się husteczkami do higieny intymnej. Dolegliwości troszke się zmniejszyly. Dzisiaj powinnam zazyć 3 globulkę ale przy podcieraniu się zauwazylam w ciągnącym się, wręż przezroczystym śluzie plamki krwi. Ogólnie od paru dni kuje mnie cos w jajnikach, zaczynają bolec piersi jak przed okresem. Czy możliwe zebym dostawała wlasnie okres? Albothyl złuszcza śluzuwkę ale zeby wywolywał okres? Miałyście tak? Poprostu zwariuje... dzisiaj bede dzwonic do gina i sie umawiac znowu na wizyte bo juz sama nie wiem co mi jest. Fakt zdarzalo się ze 2 razy w miesiącu dostawałam okres ale sporadycznie. Dlatego tez lekarz przepisał mi tbl antykoncepcyjne ktore mialam zaczac brac od kolejnej miesiaczki. Tylko teraz nie wiem czy to wogole miesiaczka... czy wziasc kolejna globulke Albothylu.. ehhh kobiety mają przerąbane :( Mam nadzieje ze starsze kolezanki bądź bardziej doswiadczone cos mi podpowiedza. Buźka ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIECH KTOŚ Napisano Maj 25, 2012 POMOŻE :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula8 Napisano Maj 31, 2012 takie sytuacje zdarzaja się po albothylu-zadzwoń do lekarz czy masz stosować dalej. Zadbaj też o osłonę, np.doustnie provag bo stosując tyle chemi-płyn, chusteczki itp. możesz zaburzyc sobie flore bakteryjna i infekcja gotowa...zreszta jak bedziesz rozmawiac z lekarzem to go dopytaj.Ja przy albothylu brałam probiotyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach