Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Dwudziestkaa

Wsp贸lna walka z kilogramami.. !

Polecane posty

Hejj :) By艂am na jednym topiku, ale niestety dziewczyny zrezygnowa艂y po pierwszym dniu ;/ Dlatego za艂o偶y艂am nowy, szukam dziewczyn ch臋tnych do wsp贸lnego odchudzania, wspierania i czasem pocieszania siebie na wzajem :) Fajnie by by艂o gdyby kto艣 do艂膮czy艂 i to na d艂u偶sz膮 chwil臋 :) Co wy na to ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ania44
Hej, Znalaz艂am co艣 takiego: http://dieta-grupowa.pl Chodzi o to, 偶e jak do艂膮czasz do forum to tworzy si臋 grupa os贸b, kt贸re w danym czasie decyduj膮 si臋 na rozpocz臋cie diety. Sama nie wiem, ale si臋 zarejestrowa艂am, narazie tam jest ma艂o ludzi ;/, ale podobno ma by膰 wi臋膰ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _minia_
hej Dwudziestka, ja si臋 chyba przy艂膮cz臋 :) za艂o偶y艂am sw贸j topik, ale jako艣 tak... nie bardzo si臋 kto艣 pod艂膮cza艂 :) a g艂贸wnie chodzi mi o to, by pisa膰 co si臋 je, mog臋 tutaj tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile wazycie laski
i jaki wzrost, no i przede wszystkim ile chcialybyscie zrzucic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _minia_
ja mam 162 cm, wa偶臋 gdzie艣 ok. 57/58, a chcia艂abym zrzuci膰 tak do 52/53, czyli jakie艣 5 kg

Udost臋pnij ten post

_minia_ --> Jasne, 偶e mo偶esz do tego mamy ten sam wzrost :) Moja propozycja jest taka 偶eby na koniec dnia ka偶dy pisa艂 co jad艂, ile 膰wiczy艂 itp.. To b臋dzie taki bilans dnia :) I b臋dziemy wiedzia艂y, ile kcal zjad艂y艣my i co ewentualnie wyeliminowa膰 :) Ja staram si臋 przej艣膰 na 1000 kcal, ale powiem szczerze, 偶e troch臋 kiepsko mi to wychodzi ;/ A ty co planujesz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _minia_
w艂a艣nie o takim "spowiadaniu si臋" z tego co jad艂am marzy艂am :) moje nawyki 偶ywieniowe nie s膮 takie najgorsze dlatego b臋d臋 si臋 ich trzyma艂a, ale mam problem z tym, 偶e raz jem zdrowo i w miar臋 dietetycznie, a za kilka dni opycham si臋 czym popadnie, i tak na zmian臋 :/ Niezbyt rozs膮dne podej艣cie, wiem. No i mam najgorszy problem w tym, 偶e nie mog臋 si臋 za 偶adne skarby zmobilizowa膰 do 膰wicze艅... ;/ a ile wa偶ysz przy 162 cm?

Udost臋pnij ten post

Dzisiaj 48,6 a wczoraj by艂o 48,2 mam straszne wahania wagi kt贸re bardzo mnie wkurzaj膮.. ;/ Wiem, 偶e nie wa偶臋 jako艣 mega du偶o czy co艣 ale mam tak膮 budow臋 cia艂a 偶e nie wida膰 po mnie 偶e tak ma艂o wa偶臋, moim problemem s膮 nogi, a tak to reszta jest nawet ok. Moim celem jest tak 46kg z tak膮 wag膮 czu艂am si臋 znakomicie :) Co do 膰wicze艅 to ja nie mam z tym problemu bo 膰wicz臋 praktycznie codziennie od jakiego miesi膮ce tak po 1,5 h do 2,5h zale偶y ile mi si臋 chce ale schud艂am tylko kilogram, a jedyne co zauwa偶y艂am to j臋drniejsze cia艂o :) Za jaki艣 miesi膮c lec臋 na wakacje i do tego czasu chcia艂abym zgubi膰 te 3kg, wierz臋 w to 偶e mi si臋 uda :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 _minia_
jejku艣 to Ty szczuplutka jeste艣, ja wa偶臋 prawie 10 kg wi臋cej od Ciebie. Ale g艂贸wnie te偶 dlatego, 偶e nie jestem troch臋 grubszej ko艣ci.

Udost臋pnij ten post

No ale tak czy siak chc臋 schudn膮膰 do tych 46 i mam na to miesi膮c wi臋c leni膰 si臋 nie b臋d臋 ;p

Udost臋pnij ten post

dwudziestkaa bedziesz jak szkietel :P ja mam 160cm i z 66kg po ci膮zy uda艂o mi sie doj艣膰 do 60kg :) jestem szcz臋艣liwa.. musze jeszcze z 5 kg schudn膮膰! 偶eby wr贸ci膰 do wagi sprzed ci膮偶y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta musi miec
troche cia艂a. Dwudziestka jesli osi膮gniesz tak膮 wage jak napisa艂a艣 to b臋dziesz strasznie chuda. Pami臋taj, ch艂op nie pies na ko艣ci nie poleci:P Ja mam 53 lata, wzrost 158 cm, waga 65 kg:( Zrzucia艂m ju偶 3 kg, je偶d偶e codziennie stacjonalnym rowerkiem przez p贸艂 godz, niestety nie moge sie zmusi膰 aby wprowadzi膰 diet臋. Jednak wiem, 偶e najlepsza jest dieta M呕

Udost臋pnij ten post

Ka偶demu podoba si臋 inny typ samej siebie ;p a po za tym ja nie robie tego dla facet贸w tylko dla siebie :) po prostu tak si臋 czuj臋 lepiej i tyle :)

Udost臋pnij ten post

Mo偶e jeszcze kto艣 si臋 przy艂膮czy ? Wiecie co wymy艣li艂am, zrobi臋 sobie tak膮 list臋 produkt贸w kt贸re b臋d臋 jad艂a przez 25 tygodnie i zobaczymy co z tego wyjdzie

Udost臋pnij ten post

Ja ju偶 jestem po 艣niadaniu, p贸艂 szklanki mleka i do tego musli tropikalne :) Za chwil臋 lec臋 do pracy, wi臋c odezw臋 si臋 wieczorem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta musi miec
ja te偶 ju偶 jestem po sniadaniu - zjadlam sa艂atk臋 (gar艣c sa艂aty lodowej+ troch臋 sera feta+ pomidor + troch臋 偶urawiny suszonej + troch臋 koperku + odrobina oliwy. Na drugie (o godz 11:30 ) mam bu艂ke grahamk臋 z z贸艂tym serem. Na obiad (godz 15:30) przygotowa艂am zupe broku艂ow膮 Mam nadziej臋, 偶e kolacji nie b臋dzie;)

Udost臋pnij ten post

Mam fajny przepis na sa艂atke puszka czerwonej fasoli og贸rek zielony 2 jajka na twardo puszka tu艅czyka serek hochland (oboj臋tnie jaki smak) i chyba wszystko.. :P bardzo dobra, dietetyczna i mo偶na ja zabra膰 do pracy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma tu serene??????????????
wsz臋dzie si臋 pojawia艂a:(

Udost臋pnij ten post

Ja w sumie takich sa艂atek nie robi臋 ;p wydaje mi si臋 偶e taka du偶a przerwa w jedzeniu mam namy艣li brak kolacji to chyba nie jest za dobra ;p u mnie dzisiaj i wczoraj bez 膰wicze艅, troch臋 przetrenowa艂am sobie nog臋 i bardzo 艂ydka mnie bola艂a do tego skurcze ;/ ale ju偶 jest ok wi臋c jutro na jaki艣 rower obowi膮zkowo si臋 wybior臋 :) U mnie dzisiaj nawet ok, na 艣niadanie p贸艂 miski musli i do tego p贸艂 szklanki mleka 2%, potem sok multiwitamina (150kcal) ciemna bu艂ka ze s艂onecznikiem z plastrem szynki, szczypiorkiem do tego 3 plastry pomidora i sa艂ata, jogurt (340kcal), wafel ry偶owy (35kcal) p贸艂 ma艂ego banana (?) i kilka truskawek, zgrzeszy艂am ma艂膮 porcj膮 lod贸w, jak my艣licie ile to b臋dzie mia艂o kalori w 1000 na pewno si臋 nie zmie艣ci艂am ale uwa偶am 偶e nie jest 藕le i jutro b臋dzie lepiej :) najgorsze jest to 偶e w niedziel臋 jad臋 na komuni臋 ;/ ... mam w planie jak膮艣 15 min gimnastyk臋 a u was jak ?

Udost臋pnij ten post

Mnie czeka ci臋偶ki weekend, jedziemy na wie艣 do moich rodzic贸w a tam same pokusy... Ogr贸dek gril piwka... Musz臋 sobie odm贸wi膰, jeszcze idziemy na ma艂a imprezk臋 gdzie b臋dzie tort :> pewno zjem kawa艂ek bo nie wypada odm贸wi膰 :) a na grila kupi臋 pier艣 z kurczaka i zrobi臋 jak膮艣 salateczke... Nie b臋dzie chcia艂o mi si臋 膰wiczy膰 pewnie :p heh mam nadziej臋 偶e dam rade :/

Udost臋pnij ten post

Dzisiaj nie przejechalam nawet km tak mi si臋 nie chcia艂o :> m贸j ma艂y da艂 mi wycisk dzisiaj ca艂y dzie艅 piszczal :| mia艂am dosy膰, ale wiem 偶e jutro obudzi mnie i b臋dzie u艣miechni臋ty:) najpi臋kniejsza chwila jego u艣miech s艂odki i budzenie mnie :D zjadlam na kolacj臋 jogurt naturalny i par臋 truskawek

Udost臋pnij ten post

No to id臋 spa膰 jak nikt sie nie odzywa :) mi艂ego weekendu 偶ycz臋 :D

Udost臋pnij ten post

ja toch臋 nie mia艂am czasu dlatego te偶 nie pisa艂am, jutro ta komunia a od poniedzia艂ku max 1300 kcal przy 膰wiczeniach. buziaki ;8

Udost臋pnij ten post

hej!! :) wr贸ci艂am do domu, zwa偶y艂am sie a tam kg wi臋cej :( od jutra sie biore znowu, bo jak to na wakacjach.. obija艂am sie no i troche pojad艂am :/ a jak tam u ciebie???

Udost臋pnij ten post