Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubie szczerbategooo

Kto nie lubi tego ułoma zawsze szczerego?

Polecane posty

Gość Nie lubie szczerbategooo

Łapka up!

Gość SweetShop
Ja uwazam iz jest to samotnik ktory nie ma znajomych, rodzina go olala i on podwyzsza swoje ego poprzez wypowiadanie sie tutaj na kazdy temat. Chyba chce zablysnac swoim intelektem ale dosc nieudolnie. Mysli, ze jest madry. Wedlug mnie to jakis tepak i ja go nie lubie juz wole regresa choc czasem mysle, ze to jedna i ta sama osoba. Oni oboje probuja zrobic furrore na tym damskim forum. Mysla, ze jak posiedza na forum od rana do wieczora to wiedza o kobietach wszystko i moga dawac im rady choc czasem to tylko szydzenie z ludzi zeby poczuc sie lepszym. Nie lubie go! powinien zniknac.

Gość ja tez mysle ze to
samotnik. co prawda ma twarde poglady i moze sobie je miec,nic mi do tego. jednak czesto pisze obrazajac innych tylko dlatego ze postepuja zle lub czegos nie rozumieja,az mi ich zal jest czasami. wyzwiska sa tez czeste. nie lubie go i nie czytam juz tych jego wypocin.

Gość Marek25
Ja się w nim kocham :)

Gość kakerrrrs
To cham i prostak! Nie wiem po co on tu siedzi i wypisuje te brednie

Gość Fankazs
Zostawcie go w spokoju!

Gość setttss
przeciez on sie juz cudownei skompromitował na swoim własnym topiku, okazało sie, ze jest gejem, umawial sie z facetem, ten jednek opublikowal to na forum.

Gość nie znoszę dziada
uważa się za wielce mądrego, a tak naprawdę jest zwykłym gównem, które szuka poklasku na kafe.

Gość Scjnjd
ZS nie ma nic mądrego do powiedzenia, wystarczy go poczytać w dyskusjach politycznych, offerma i BSA napierdalają równo, a ten łom tylko krąży między nimi i odpowiada jednym zdaniem, mysląc że coś wnosi do dyskusji :O ma bardzo niskie IQ 🖐️

Sama nie wiem co on chce soba zaprezentowac...chyba na jakim niskim poziomie on funkcjonuje. Stara sie byc jak inni i chce byc wielce madry co mu nie wychodzi bo czesto nie wie co ma gadac. Nie lubie go. Jest gejem? haaa a to dobre :P Macie jakis link co do tego? Chetnie sie posmieje z tego jak sie skompromitowal nasz zawsze szczery madrala.

Gość szczeruś
Szkoda temu prymitywowi poświęcać aż topik :D

ej, nie obrażajcie szczerusia, bo się popłacze! i kto mu wtedy łzy otrze?