Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuu.

Mojemu chłopakowi przeszkadza kiedy obgryzam paznokcie!

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuu.

i wręcz bije mnie po łapach jak to robie :( a przecie ja nie robie nic złego :( każdy ma jakiś nałóg, lepiej chyba obgryzac paznokcie niż być alkoholikiem albo papierosy palić :(

Gość buuuuuuuuuuuuuu.
a myslisz, ze nie oddaje mu? :P ostatnio w nos dostał ode mnie że jak rudolf czerwononosy wygladał :D

Masz bardzo poważny problem, zastanów się czy chcesz z nim dalej być, i żyć w związku w którym jest przemoc.

Gość buuuuuuuuuuuuuu.
przemoc :D

Gość Żmijowatości niepospolite
jesteś świnia u tyle w temacie !

Gość AS26
Nieestetyczny i niezdrowy nałóg. Po pierwsze paluchy wyglądają ohydnie, a po drugie najesz się tyle bakterii, ile tylko jesteś w stanie wchłonąć. Aczkolwiek rozumiem problem, bo do 14 roku życia też nie potrafiłam się opanować. Do dziś drażnią mnie skórki, załamane krawędzie paznokci czy rozdwajająca się płytka, ale noszę przy sobie zawsze pilnik i nożyczki i staram się dbać o dłonie - wszak są one wizytówką człowieka ;)

Gość Żmijowatości niepospolite
To tak jakby Twój chłop dłubał przy Tobie w nosie, jesteś obleśna. Na jego miejscu nie biłabym Cię po łapach tylko zabiła wzrokiem

Ja zawsze przed w stresującym okresie obgryzam paznokieć kciuka prawej ręki i palca serdecznego lewej...pojęcia nie mam czemu tak mam ale zawsze widać kiedy się stresuję. Tak samo każdy mi ręce "podbija" i nic to nie daje. :P

Proponuje sie tego oduczyć bo faceci lubia ładne kobiece dlonie. Zrob to przede wszystkim sama dla siebie bo chyba milo by bylo miec ladne pazurki 🙂

Gość Hey

Nawyk osobliwy dla dorosłej kobiety. Często paznokcie obgryzaja dzieci ze stresu np. ; w szkole. Może sam nawyk Ci został przez lata. Może spróbuj się opanować i na inną czynność to zamien. Pozatym zawsze mnie zastanawiało jak ktoś może przrgryzc paznokieć. Nie mam nikogo wśród znajomych kto ma taki nawyk. Natomiast ja osobiście nie lubię jak ktoś strzela z kości palców przulkadowo😉aż mnie ciarki przechodzą, ale nikogo nie bije 😂

Gość Esteta
22 minuty temu, małami napisał:

Proponuje sie tego oduczyć bo faceci lubia ładne kobiece dlonie. Zrob to przede wszystkim sama dla siebie bo chyba milo by bylo miec ladne pazurki 🙂

Masz rację, jest różnica jak ładną dłonią z pięknymi pazurkami złapie za penisa, a nie z poobgryzanymi paznokciami brrr. Autorce mógłbym dać do poobgryzania u nóg ha ha ha. Tak mi przyszło na myśl, jaką ręką kobieta woli być złapana? Mam silne duże dłonie z krótko przyciętymi paznokciami, oczywiście zawsze czyste.