Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanSerce

opowiem wam co widziałem niedawno na lotnisku - wylot do Włoch

Polecane posty

siedzę sobie kulturalnie w hali odlotów, starając się nie gapić na ludzi w pewnym momencie widzę Włocha - typowo włoska uroda, przystojny, elegancko ubrany, kulturalny i widzę jak dostrzega go polska dziewczyna - rzadkie mysie włosy, obcisłe dżinsy, adidasy, wiszące cycki w momencie gdy ujrzała tego Włocha to wyraz twarzy jej się zmienił z "mam was w dupie" na "przeruchaj mnie" Wstała z miejsca i z tym głupkowatym uśmiechem rusza w kierunku swojej ofiary, dosłownie się o niego ociera a on - traktuje ją jak powietrze, "scusi" i się oddala dziewczyna zadowolona z siebie i jeszcze się za nim ogląda jak ten ucieka

Gość spójrz na siebie mitomanie
gwiazdo odbita w stawie :)

Gość KADEKAEF
I co w związku z tym?

Gość farety
ciebie nawet pasztet nie chce

polki mają naprawdę przesrane bo co z tego że gotowe są być dupodajkami skoro nikt ich nie chce :o

Gość mireczkowataa
ciekawe tylko dlaczego akurat Włosi uważają Polki za piękne kobiety, hm? Miałeś peszka, ze sobie Włocha wybrałeś na udowodnienie swojej tezy:)

polki wmówią sobie wszystko bo mają ego jak stąd do księżyca to jest żałosne

Gość ale smród
ehehehehe ty masz chyba problem z kobietami w ogóle ciągle bredzisz jakie to polki są be a weź sobie eskimoskę albo etiopkę wtedy będziesz piał z zachwytu zapewne

powiedz mi jak zryty beret trzeba mieć żeby wymyślać sobie teksty w stylu "włosi uważają że polki są piękne"? pewnie takie myśli macie jak wam jakiś południowiec niedojda pakuje swoją małą pałę w dupę, na co ochoczo przystałyście po otrzymaniu miski makaronu? bo przecież każdy debil wie, że ciao bella/bello to tylko przyjacielskie pozdrowienie :o

Gość mireczkowataa
proszę cie, nie ośmieszaj sie już Akurat we Włoszech długo mieszkałam i to bynajmniej nie będąc ani wolna ani w zwiazku z Włochem. I owszem są Polki, które jadą tam w jednym celu, ale generalnie Włosi uważaja kobiety ze wschodu za piękne kobiety. I tyle.

Gość co za oblech
tiaaaa Polski są brzydkie i nikt ich nie chce....to czemu bez przerwy na kafe ktoś zakłąda tematy i mazgai że Polki wolą ciapatych i innych kolorowych ?

janowi serce wyjątkowo się nudzi, że takie denne treści na forum opisuje:O:O

Gość polki są żałosne
:o