Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ywetiella

Opryszczka na oku - miał ktoś?

Polecane posty

Gość ywetiella

Witam! Tak sobie szukałam w necie jak można wyleczyć szybko opryszczkę wargową z którą aktualnie się zmagam i znalazłam informację o opryszczce w oku. Ludzie koszmar! Ktoś z was miał może? Mało informacji co do objawów opryszczki na rogówce. Czy to mocny ból, czy to widać "gołym okiem. Aż zaczęłam zaglądać na swoje oczy:P Nic tam nie widać ale akurat lekko pieką mnie oczy i nie wiem czy to od kosmetyków czy może nie daj Bóg zakaziłam oko.

Gość ywetiella
Wogóle zbiegło mi się wszystko z migreną dodatkowo - i panikuję bo nie wiem które objawy to od opryszczki a które od migreny:P

Gość lopae
idź robić pierogi 🖐️

Gość ywetiella
Jak dostanę odpowiedz na pytanie to moźe pojde:P

Gość ywetiella
podbijam

Gość strzęściara przez duże STRZ
Nie mialam jeszcze opryszczki ale mialam ospe, a to ten sam wirus, tylko pewnie inny typ, nie pamietam juz ale slyszlaam o opryszce na oku, sasiadki syn mial i o maly wlos nie stracil wzroku w tym oku, to mega niebezpieczne, mozna miec tez opryszcze mózgu, serio :P przeraza mnie ze te wirusy sa tak grozne a nam sie wydaje ze to zwykle zimno, skwarka etc

Gość ywetiella
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość perełka mazur
podbijam