Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara87

Ząbkowanie jak sobie z tym poradzić??

Polecane posty

Gość klara87

Moja mała chyba zaczeła ząbkować, w domu jest meksyk, jak to przetrwać? ząbka jeszcze żadnego nie ma ale strasznie płacze, marudzi nawet na rękach, łapki pcha do buzi, sliny pełno za 5 dni zacznie 6 miesiąc. pomaga tylko paracetamol ale ile mozna go stosowac??

Gość Dfbrgnefbf
Po raz 1000000000000 ten sam temat !!!!!!!!!!!!,

Gość Dfbrgnefbf
Na górze masz oś takiego jak szukaj!!!

Gość laluna88
kup "calillia" takie kropelki. chlodz gryzaczki w lodowce i masuj dziaselka swom palcem. rozpraszaj uwage malej. zeby nie myslala o bolu...

Gość mamam27
a jestes pewna że ząbki? ma gorączke? mój miał wysoką i 3 razy myślałam że tu już napewno zęby a miał 3dniówke i 2 razy anginę - a zeby wyszły bezboleśnie 4 naraz w połowie 11 m-ca i do 1,5 roku ma wszystkie 1,2 i 4 które wyszły bezboleśnie i bez problemu .. a wczesniej zużyliśmy tubkę dentinoxu, camilli itd że zęby zęby idą - ślinił się że śliniaki nosił

Gość mmammuskaa
u nas rewelacyjnie sprawdzil sie CALGEL polecam!!! dziala natchmiastowo, trzeba tylko posmarowac w to miejsce gdzie widzisz ze wyjdzie zabek :) Pierwszy zel jaki kupilismy i w 100% trafiony, pomaga do dzis i mamy juz 8 zabkow. Teraz wychodzi nastepny i zel nam nadal pomaga :):):)