Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basadorka

dziwny sms męża- czy to może oznaczać, że on kogoś ma?Help!

Polecane posty

Gość basadorka

Bardzo rzadko zaglądam do komórki męża, mam do niego bezgraniczne zaufanie. Ale dzisiaj rano, jak się golił, sięgnęłam tak jakoś bezwiednie do jego komórki. I tam w wiadomościach wysłanych znalazłam takiego smsa ,,ja ciebie też...bardzo...bardzo" Zamurowało mnie formalnie tym bardziej, że sms był wysłany na kontakt:,,mirek-praca". Po pierwsze nigdy nie słyszałam aby taki ktoś pracował u niego a po drugie - takie słowa do faceta? Cos mi tu nie pasuje Co o tym sądzicie, mam powody do obaw? CO teraz robic?

Gość bonnieshak
szczerze - ma kogos. sama mialam zonatego faceta i tak samo sie maskowa, ze niby jakis inny kontakt, poza tym jego zona miala 100000% zaufania do niego...

Gość amożebytakkk
A może by tak porozmawiać z mężem?

Gość szczeery do bólu
kolega mu napisał, że ma go w dupie bo coś tam...no to mu odpisał to co odpisał

Spisz nr. kup nowy starter i zacznij smsowac - przedstaw sie ze wielbiciela ze niby nr. dostalas od znajomego noi sie dowiesz ;) Mojej kuzynki maz tez tak robil i dopiero kiedy spisala nr. i podala sie w smsach za kogos innego piszac z innego nr. to wyszlo szydlo z worka... Okazalo sie ze to kochanka, wiec zalatwila sobie biling jego telefonu i juz wiedziala od kiedy to trwa ;]

Gość bonnieshak
jak z nim bedzie rozmawiac i pytac to on albo wybuchnie albo bedzie sie krecil jak gowno w przereblu.. watpie, zeby sie przyznal. moze wez sie za jakies prywatne, ciche dochodzenie..

Gość Ma na imie karolina
kup starter za 5 zł. i zadzwoń pod ten numer prosząc o mirka.

Gość przeżyłaś coś
no ewidentnie kochana ale nie załamuj się, pogadaj z nim o tym szczerze i powiedz jasno że ma to z tym skończyć

Gość basadorka
nie wiem dlaczego ale te słowa ,,ja ciebie też od razu mi się kojarzą z wyznaniem miłosnym ja ciebie też ( kocham) bardzo, bardzo... Zapytać wprost??Może się wypierać, kręcić Chodzę jak struta, nie mogę sobie miejsca znaleźć...

Gość bonnieshak
faceci to swinie i tak juz bedzie zawsze, co do jednego, wszyscy jednym chujem robieni

Gość basadorka
Tyle teraz się słyszy o zdradach, romansach, wirtualnych i nie tylko

Gość 56566768
wyszlas za geja, wspolczuje hahaha

Gość szczeery do bólu
:D

Gość basadorka
kurde, nie żartujcie sobie, mnie nie jest wesoło

Gość bonnieshak
ja bylam z zonatym facetem 3 lata, mi obiecywal, zonie obiecywal... faceci tak sie umieja maskowac ze james bond moze im buty czyscic.

Gość mąz ma babę...
na boku, ot co

Gość bi di bi di
kiedy miałam kochanka, mial mnie zapisaną w komórce pod imieniem Bogdan

Gość szczeery do bólu
że Wam kobietom to nigdy się nie nudzi żyć w takich toksynach!

Gość powiem i ja.....
po prostu zadzwoń na ten numer i jeśli odezwie się kobieta zapytaj o Mirka jak baba powie że tutaj żadnego Mirka nie ma będziesz miała jasność sytuacji ....i dopiero wtedy powiedz mężowi że czytałaś sms i wiesz że Mirek jest Mirką :)

Gość niewiemconaobiad
wybadaj sytuacje a dopiero pozniej sie mart, o ile bedziesz miala o co... i pamietaj, zaden facet nie jest wart lez i nerwow, a facet ktory zdradza jest nikim, kompletnie nikim, odchodzac od zdrajcy wyswiadczamy sobie tylko przysluge pozbycia sie takiej kanalii z zycia..

Gość szczeery do bólu
czemu tyle negatywnych opinii o zdradzających facetach? skoro zdradza to jest mu źle, prawda?

Gość niewiemconaobiad
solidarnosc jaj... facet nie jest stworzony do stabilizacji, jak mu sie panna zestarzeje czy jej cycki sflaczeja po ciazy to juz w odstawke.. moge wymieniac powody w nieskonczonosc

Gość basadorka
naprawde myslicie ze on moze kogos miec

Z jednej strony jestem przeciwna jednoznacznym osądom, na dodatek na podstawie pojedynczego sms-a. W dodatku to może być kolega z pracy, z którym się wygłupiają. Jednak z drugiej strony moja czujność byłaby postawiona na nogi, zwłaszcza, że zdradzający zapisują kochanki w różne sposoby. Np. mój ex miał swoją zapisaną jako "hydraulik". Śmiem twierdzić, że to on jej rury czyścił, nie na odwrót :O . Sprawdź jeszcze raz telefon. Więcej wiadomości/ ten sms wykasowany powinien sprawić, żebyś była na baczności.

Gość ja bym na twoim miejscu
zadzwoniła pod ten nr i poprosiła o mirka. Jak nie będzie żadnego mirka, to przecież sprawa oczywista...

Gość tez tak mialam autorko
tylko zamiast smsow rozmowy na gg z eks ze jest bardzo wazna i nigdy z nia nie zerwie kontaktu, nawet gdybym ja tego chciala itd potem rozmowy z kolezankami Tez chodzilam struta, wstydzilam sie tego, ze mu szperalam W efekcie nie ufam mu i chce od niego odejsc, a on nagle mnie kocha! heh zalosne mam 30 lat i nie wierze juz w milosc, zaufanie i szacunek Nigdy nie trzymalam go na sile, mowilam mu, ze jesli bedzie chcial odejsc droga wolna, no coz wolal klamac A teraz nagle pragnie milosci, ba nawet o dziecku wspomina Zalosny