Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annnan55

Paznokcie ombre, podobają Wam się?

Polecane posty

Gość wkhfnef
lubie, wlasnie teraz takie mam ;) łososiowo-srebrne z wzorkami

ja obecnie nie mam cieniowanych paznokci... ale mam ozdobione na zielono (można zobaczyć na blogu) a już mam ochotę zmyć i zrobić tak jak na tipsie (zdjęcie pierwsze)

Gość wkhfnef
masz bardzo ladne paznokcie ;) a jak cieniujesz? gabka? bo ja tylko tak umiem

dziękuję, tak gąbką:) nakręciłam filmik jak cieniuje dwoma sposobami paznokcie ale niestety jest za duży rozmiar i nie chce się wgrać na youtube:(

Gość fuj jakie to obleśne
w tym pierwszym linku :O gruby, żółtawy paluch, do tego krzywy, trójkątny pazur :O

Gość ble ...
w dodatku nie usunięte skórki ....

Gość edwedew3dr
o boshe jak te paznokcie ohydnie wygladaja, podoklejane, masakrycznie. fuj. Jak ja sie ciesze ze mam swoje paznokcie piekne

Wy tacy tępi jesteście czy się zgrywacie? :o ja mam naturalne paznokcie! a na dwóch zdjęciach chciałam pokazać ZDOBIENIE na plastikowym palcu do ćwiczeń! przecież nie będę tipsa piłować... on nie jest trójkątny! po wyciągnięciu z palca wygląda normalnie :o

"o boshe jak te paznokcie ohydnie wygladaja, podoklejane, masakrycznie. fuj. Jak ja sie ciesze ze mam swoje paznokcie piekne"- po pierwsze jest jeden sztuczny paznokieć, a po drugie on nie jest przyklejony! :o wszystkie moje stylizacje są na naturalnych paznokciach! a ćwiczę na sztucznych :o

Gość abcdabcdbcd
ja lubię cieniowanie ale nie umiem go wykonać :(

Gość Dziewczyno ty nie wmawiaj
że one są prawdziwe.Doskonale widać które są doklejane.

Gość Niebiessskoooka,,
o swoich paznokciach tez czesto słysze ze są doklejane, sztuczne. A niektorzy mają poprostu idealną płytke paznokcia. Ja tam traktuje to jako komplement, ze sa na tyle ładne i zadbane ze sprawiaja wrazenie doklejanych:)

no można uznać to jako komplement... tylko ja nie wiem jacy ludzie przebywają na tym forum skoro sztuczny palec do ćwiczeń uważają za prawdziwy a moje naturalne paznokcie za sztuczne :D

wracając do tematu, to jeśli chcielibyście to mogę Wam pokazać więcej stylizacji z cieniowaniem oraz filmiki instruktażowe :)

Gość rasd
brzydkiej gęby i tłuszczu na plecach nie nadrobisz paznokciami :d nie łudź się :D

nie widziałeś mojej gęby :D pasją się nie nadrabia urody :)

Gość Paula1997
fuuuu, jakie obrzydliwe sztuczne pazury :O pewnie prawdziwe masz poobgryzane do kości :(

jakie sztuczne? weź dziewucho wejdź na bloga :o tam mam same stylizacje na moich naturalnych paznokciach :) a tak nawiasem mówiąc to jest to dla mnie komplement, że nie potraficie moich naturalek odróżnić od tipsów :)

Gość rasd
jaką pasją, przecież to nie twoje paluchy to raz, a dwa jesteś pewnie paszteciarką jakąś, która nie wie czy msięzająć to długie w paznokciach amiast wziac siędo jakieś pracy, drogi budować, czy sprzątać w fabryce, mamy równouprawienie zapraszam do ronbót tam takie paluchy ci się nie przydzadzą :D

Przypominam, że tematem tego forum są paznokcie ombre!!! osobom nie zainteresowanym tematem mówimy do widzenia :)

heh to moje dłonie.. na pierwszym zdjęciu jest pokazana tylko stylizacja na tipsie:) ps. studiuję na uczelni technicznej męski kierunek:) stylizacja paznokci to tylko moja PASJA

18:23 [zgłoś do usunięcia] wkhfnef masz bardzo ladne paznokcie a jak cieniujesz? gabka? bo ja tylko tak umiem Sama do siebie piszesz? To są ładne paznokcie? O fuj, masakra. Skóry jak z węża łuszczącego się, paskudztwo.

Gość dfkjafdh
a ja cie podziwiam, trzeba miec duzo cierpliwosci i pewna reke by robic na paznokciach takie malutkie wzorki, pracujesz w jakims salonie?

ja nie pisze sama do siebie :) po rostu jedna osoba się znalazła która napisała na temat :) rozumiem, że nie podoba Ci się stylizacja, bo każdy może mieć własne zdanie :) tylko gdzie ta skóra z węża? może do lusterka przez przypadek spojrzałaś?

dfkjafdh- dziękuję za opinie :) nie pracuję w żadnym salonie, jestem amatorką. Stylizacja paznokci to moje hobby :)