Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa2

Dzis sa moje urodziny a on tak postapil !

Polecane posty

Zalamalam sie! Rano wszystko bylo super ok z zaskoczenia dal mi torta na ktorego nie liczylam i kwiaty. Sam zaproponowal pozniej zeby przyszli znajomi no ok tak sie stalo przyszli i on razem z kumplem poszedl do pokoju grac w ps2 ja zrobilam zagryche i wgl ukroilam ciasto polozylam na stol pozniej zagrzalam kielbase na goraco wolalam ich zeby przyszli zjejsc ale nie nie chcialo sie jejsc wiec zrobilam mniej zeby pozniej jak cos odgrzac siedzielismy z kolezankami i tesciowa. pozniej jak poszli zapytalam go czy odwozimy jego mame do domu po czym nic nie odp. za chwile wstal przyszedl do kuchni kiedy sprzatalam i zapytal gdzie jest jego jedzenie wiec powiedzialam ze nie gotowalam bo przeciez nie chcial i zaczol sie drzec na mnie zupelnie nie wiem po co kiedy mozna bylo powiedziec i bym mu za raz odgrzala zupelnie nie wiem co go opetalo teraz pojechal odwiez tesciowa i napisal tylko smsa zebym go pozniej nie szukala bo powiedzialam mu ze za to ze sie na mnie darl sam niech sobie jedzie odpisalam mu na sms zeby mi nie grozil i zeby to on mnie nie szukal. Az mam takie nerwy ze nie wiem co mam zrobic jak cos sorki za pomylki ale z nerwow to.

Dziękuję za życzenia:)Chcialam wyjśc z domu ale niestety klucze zostaly w aucie i lipa. stanowcze NIE dla idiotów. Jak nie umiesz czytać to po prostu nie komentuj tego. Nikt Cię nie prosił o zdanie

Gość dusssssska
współczuje Ci, najgorsze co może być to facet uzależniony od pierdolonych gier komputerowych czy innych, wiem coś otym;/ ps. wszystkiego naj;) a przede wszystkim dobrego faceta Ci zycze