Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden facet

Do jakiej pracy bez doswiadczenia???

Polecane posty

Gość jeden facet

WItam, chcialbym zapytac was co byscie polecali za prace zeby szukac najakie stanowisko kiedy ja nie mam zadnego doswiadczenia w pracy?? Mam skonczone studia co prawda ale to jeszczenic nie znaczy gdyz liczy sie wszedzie doswiadczenie. Jakie wiec prace moge podjac bez doswiadczenia,moga byc nawet proste jakies ale zeby miec kase na zycie....

Gość jeden facet
podnosze..

Gość ffffeeeee
po znajomości w biurze lub fizyczna zrób kurs ochroniarski, magazynier, składacz klocków, pomoc murarza

Gość z zapytaniem
do zamiatania dróg

Gość samotny242321
"jeszczenic" z taka znajomoscia ortografii to gdzie ty chcesz prace dostac

Gość my advice for you
na kasę do sklepu, supermarketu :classic_cool:

- kurier - magazynier - sprzedawca w supermarkecie - kelner/ na zmywaku/w budce z kebabem - przedstawiciel handlowy (czasem biorą niedoświadczonych) - obsługa klienta typu call center - ulotkarz - stażysta

Gość Warto zacząć od call canter,
da Ci to realne doświadczenie w pracy, w obsłudze klienta, najczęściej jest to praca stresująca, w której nie obowiązuje powiedzenie "czy się stoi czy się leży", potem pracodawcy docenią doświadczenie w takiej firmie. Wydaję mi się iż nie muszę Cię informować o tym, że 3 - miesięczne doświadczenie sugerować będzie, że poległeś na okresie próbnym... nie każdy się nadaje do takiej pracy. Nie wiem co Ci odpowiada, czy akurat sprzedaż, w call center możesz pracować jako, właśnie handlowiec, windykator długów ( w tej branży zarobki są naprawdę duże), czy na infolinii. Podsumowując, możliwości rozpoczęcia kariery trochę jest, ja sam mam póki co pół roku w ciężkiej pracy handlowca, teraz szukam nowej pracy, jakiejś w branży call center, ale mam problem z wybraniem, ofert jest całkiem sporo.

Gość jeden facet
A gdzie sa te oferty pracy w Call Center? Jak je mozna znalezc skoro jest ich duzo?

W internecie, przede wszystkim w dużych miastach. Dużo zależy od tego gdzie mieszkasz. Jeśli tam gdzie ja, to polecam www.trojmiasto.pl :) i oczywiście zakładka "praca"

"- magazynier" do pracy magazyniera potrzebne są często uprawnienia na wózki widłowe oraz znajomośc programów magazynowych i znajomośc przepisów dotyczących gospodarki magazynowej chyba że chodziło ci o kogoś kto stoi przy taśmie produkcyjnej ale to nie jest magazynier

specjalista alkoholowy Sam pracowałem w magazynie jako pomocnik bez żadnych uprawnień. Możesz pracować jako pomoc przy zawożeniu na paletach materiału produkcyjnego.

Mi się nie raz ta robota czkawką odbijała, a po pierwszych dniach byłem załamany, ale lubię taką pracę, która mobilizuje do rozwoju osobistego.

Dobranoc :)