Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężatka 22l.

Jak przedłużyć seks?

Polecane posty

Gość Mężatka 22l.

Jak można przedłużyć seks by mój mąż po 5 minutach nie kończył?

Gość Robercik82
możesz mu obciągnąć do końca, jak sie spuści to dopiero wsadz go do cipy a za drugim razem będzie mógł o wiele dłużej ;)

Gość Mężatka 22l.
Czy ktoś jeszcze coś może doradzić? Może jakieś tabletki dla męża na przedłużenie czasu? Sama już nie wiem :-/

Gość jakitaki
Ja Cie moge bzyknac zobaczysz jak facet umie dlugo:)

Gość Mężatka 22l.
Nie skorzystam z twojej propozycji.

Gość porozmawiaj z partnerem
innej drogi nie ma

5 minut ? to sie w sumie ciesz , bo tej granicy nie osiaga tak ze 60% facetów;)

Gość Najszybszy w mieście
pokaż mu zdjęcie swojej matki:) nie ma jak zdjęcie teściowej przed gębą, tylko uważaj żeby nie zwymiotował na Ciebie:)

albo nie bo wtedy to już wogóle zrezygnuje z seksu:(

w jednym ze stanów USA przyczyna rozwodu nie może być pobicie teściowej przez zięcia;)

Gość Leal 90210
Cześć jestem w twoim wieku. Zauważyłam że jak sie kochamy z mężem co drugi dzien to kończy po 7-10 minutach a jak codziennie to 15-20 samego stosunku. A rada taka: krótsza gra wstępna. Im dłuższa to potem będzie krótszy seks z jego strony.

ludzie , jakieś minuty odliczacie?to Tour de France? bądzcie po prostu ze sobą przez cały dzień , podkręcajcie klimaty , atmosferę , małe półsłówka , małe muśnięcia....zapowiedż wieczoru....

a pobicie zięcia przez teściową ?

to Ty znasz język jakim posługują się teściowe? bo u mnie nikt tego skomplikowanego języka nie zna:(

Gość Puntamidor
Jangosmijas kulpa pirado el pissante hunta equadopa

Gość jary
naucz sie zaspokajac go czesciowo w czasie gry wstepnej, wtedy stosunek bedzie trwal dluzej. Np. przawiaz godo lozka albo fotela i powoli podniecaj, nie dopuszczajac jednak do orgazmu (dlatego musisz go zwiazac, inaczej tego nie wytrzyma). Naucz sie dowolnie dlugo doprowadzac go na granice szczytowania... i odpuszczac. Gdy juz bedziecie mieli dosc to przekrocz te granice ale tylko minimalnie - lekki wytrysk (a jeszcze lepiej tylko slaby wyplyw nasienia) powinien nastapic nie wtrakcie kolejnej pauzy, niejako rozpedem. Wtedy zaprzestaj dalszych pieszczot (nawet gdyby ich koniecznie chcial) i uwolnij go z wiezow dopiero gdy sie po przezyciach troche uspokoi. Wtedy mozecie rozpoczac nowa zabawe - efekt gwarantowany. W trakcie nauki eksperymentuj, poznawaj jego reakcje, nie obawiaj sie niepowodzenia. Co najwazej zaspokoisz go kompletnie juz w trakcie gry wstepnej - nastepnym razem uda ci sie lepiej wyczuc wlasciwy moment. Poza tym zawsze mozesz wykorzystac sytuacje gdy jest unieruchomiony i w pozycji "na jezdzca" tez osiagnac zaspokojenie - napewno nie bedzie niezadowolony . Napisz jak sie udalo Powodzenia

Gość jary
Mala poprawka: naturalnie pierwsze slabe szczytowanie powinno nastapic wlasnie w trakcie pauzy, niejako rozpeden po ostatniej, uprzednio przerwanej stymulacji. Powodzenia

Gość strapiony 40 latek
Ja przedłużam tym: www.climax-control-na-przedwczesny-wytrysk.h2g.pl/

Gość fajerwerka69
mi trudno coś napisać bo u nas to jest 2-3godz. ale jak się długo nie kochamy to ok.godz. dłużej nie wytrzymie. Może spróbujcie jeden szybki numerek i po pół godz. następny napewno będzie dłużej. Przerywnie gdy jemu zrobi się zbyt dobrze jest dobrym sposobem z któreko oczywiście korzystamy.

Gość kotwieczka
Dołączam się do pytania, jak przedłużyć seks? Mój facet nie wytrzyma dłużej niż 3 minuty. Wiecznie gra wstępna czy seks oralny mnie nie kręcą

Gość gość
Ja sobie mogę dozować doznania i wydłużać stosunek. Myślę wtedy o czymś innym niż o partnerce, wyjmuję go na chwilę. Są różne metody. Ja go często męczę ręcznie i mogę przez to dość długo to pomaga.

Gość helio33
kotweczka, wiem o czym piszesz, ja serio myślałam już o zdradzie mimo że bardzo kocham mojego faceta. Ale sex z prędkością światła to była totalna porażka, zwłaszcza że oralnie mnie doprowadzić graniczy z cudem. Poszukałam i znalazłam w sieci taki kurs http://mistrzseksu.pl/ Mój K. początkowo niechętnie ale się zapisał, jest duuużo lepiej. Czasami nawet ja szybciej mam dość niż on.