Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jHGSQJhags

kiedy on mi sie oswiadczy?

Polecane posty

Gość hermanowa..
23:30 [zgłoś do usunięcia] zordonowka jHGSQJhags- no to sie nie przejmuj, pewnie czeka na odpowiednia okazje, wiesz facet cche by oswiadczyny byly idealne, wiekszosc planuje to bardzo dokladnie i dlugo, a skad wiesz, moze ma juz jakis plan?;] A to sie ubawialm przednio :D :D :D :D :D :D :D :D.... facet chce zeby oswiadczyny byly idealne ????? Gdzie Wy zyjecie, kobietki ??? 99% procent facetow ma to gleboko w odwloku :P.... to Wy ich nakrecacie na "oswiadczyny" i "zareczyny", kreujecie na ksieciow z bajki ktorzy na bialym rumaku ;) .... itp, itd. To "dzieki Wam" oni "chca" zeby bylo idealnie :D.... bo wiedza doskonale jaki bedzie foch jak nie bedzie :P Facet bedzie gotowy to sie "oswiadczy".... i to ze wy wszystkie "juz chcecie" i bedziecie mu o tym mowic nic nie zmieni ... o przepraszam, zmienic moze ;) ale napewno nie przyspieszy :P

Gość kajdh ADSad
Mój jest ze mną 5 lat i też się nie oświadczył. Nie naciskam, nie wspominam o tym ale w głębi serca chciałabym.... On ma 28 lat ja 25.

hermanowa..przykro mi, ze cie to smieszy, ale mam to szczescie byc w takim zwiazku gdzie to wlasnie mojemu facetowi zalezalo na tym, zeby bylo idealnie;] wiec...twoje gadanie na nic mi sie nie przyda