Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionamaala

jak zachowac sie wobec faceta....

Polecane posty

i vice versa. Byscie tylko wymagały i wielkie na oburzenie, że trzeba dać coś z siebie. Muszę przyznać, że lektura tego forum jest bardzo pomocna w podejściu do was. I się sprawdza. W skrócie- za mordę i do parteru.

Gość ehhhhh
Faceci to dranie..... Najpierw się starają, a potem bez słowa uciekają.... Ostatnio miałam takiego jednego. Kilka miesięcy lazil za mną. codziennie dzwonił, pisał maile. Byłam dla niego kimś wyjątkowym - jak to mówił i pisał. Ja udawalam luźne podejście do tego "związku". Stwierdziłam, że można spróbować na poważniej i poszliśmy dalej. Było fantastycznie. Następnego dnia zadzwonilam do niego i potem odwiedziłam go. Był zmęczony imprezą z kumplami. Czyli po gorącym dniu że mną poszedł jeszcze na imprezę. OK miał prawo. Nic nie mówiłam. Wołał mnie byśmy razem pojechali nad wodę, poopalac się. Mowie ok. Po kilku minutach on wziął telefon i przy mnie zadzwonił do kumpla i bez żadnego skrępowania umawial się że kumpel zaraz do niego przyjedzie. W takim razie wstalam i spokojnie powiedziałam że się zasiedziałam i muszę już jechać. Nie próbował mnie zatrzymać. W drodze powrotnej mijalam się z tym jego kumplem. Od tego dnia nawet nie zadzwonil i nie napisal. To było w sobotę. Dziś jest piątek.....

Gość zagubionamaala
pedzior, to twoja żona cie wyrwala? ona zabiegala bardziej o ciebie niz ty o nia?

ja tam bym dała szansę, dlaczego nie? Dla mnie to nie jest olewanie Kobiety. Skoro nic wielkiego Was nie łączyło, to dlaczego musiałby zadzwonić wcześniej? Może miał swoje zajęcia? Może jest ciekawym człowiekiem i warto poznać go bliżej? Autorko widać, że jesteś szanującą się dziewczyną, która ma swoje wymagania. To zależy czego oczekujesz od mężczyzny. Czy szukasz tylko kumpla z którym można wyjść, czy prawdziwego związku. Jeśli jest kulturalny to dla niego duży plus. Może warto dać mu szansę? Jeśli zadzwonił raz i nie odebrałaś, to jeśli jest na tyle mądry to nie będzie się więcej narzucał i nie zadzwoni już wcale. Tu trzeba trochę taktu i wyczucia.

Gość zagubionamaala
Nie zalezy mi na tym, by zadzwonil. jesli jemu zalezy, zeby spotkac sie ze mna, pewnie zadzwoni. przeciez nie musze warowac 24 na dobe przy telefonie. Dzwonil w takim czasie kiedy na ogol jestem na fitnessie. Wczoraj akurat nie bylam, bo pozno wrocilam z pracy. Pewnie w ciagu tego okresu milczenia wyprobowywal sobie inne panny (poznalismy sie w necie) i moze uznal, ze poki co ja najlepiej wypadam w rankingu i postanowil zadzwonic. Ale nie chce byc dla kogos z braku laku, nie chce byc poczekalnia....

No to hm... nie rozumiem. Nie zależy Ci na tym żeby zadzwonił, a jednak masz dylemat i zakładasz temat na forum. Skoro Ci nie zależy to nie widzę problemu. Olej gościa i po sprawie, nie zawracaj mu sobą gitary, bo facet będzie robił sobie niepotrzebnie nadzieję. Powiedz mu grzecznie że nie masz ochoty kontynuować znajomości i tyle. Skoro z góry zakładasz, że w tym czasie wypróbował inne panny no to po kij Ci ktoś taki...

Gość zagubionamaala
No tylko wlasnie nie wiem czy odebrac i powiedziec mu, ze dzieki, ale nie; czy po prostu nie odbierac, gdyby jeszcze zadzwonil.

jesteśmy dla siebie partnerami, nie księciem i księżniczką. Ale mało która kobieta prawidłowo pojmuje związek.

Jeśli nie masz ochoty, to wypadałoby powiedzieć NIE, niż nie odbierać wcale...

Gość ehhhhh
Zagubiona - najbardziej drażni mnie to, że "trzeba się domyślać" Gdyby ten "mój " powiedział że już nie chcę , trudno przelknelabym to i po sprawie. Przynajmniej uczciwie się zachował. A bez informacji siedzę i myślę dlaczego nie dzwoni, nie pisze. I łudzę się nadzieją, że może zadzwoni.... Że może ja coś wymyslam.... Że może coś się stało. Nie chcesz - powiedz otwarcie NIE

Gość ale sztuczki erystyczne o_O
no wlasnie widac autorko jak dziala na ciebie olewanie. I nie sluchaj porad tej ''yhyyhy'', bo jej naleza sie kondolencje jezeli manipuluje, testuje partnerami. Normalne kobiety tak nie robia. A z facetem pogadaj szczerze, zeby nie musial byc jasnowidzem. I to w sumie wystarczy, po co bawic sie w jakies dziecinne gierki.

Gość zagubionamaala
No tak zrobie - powiem otwarcie NIE. I skonczy sie ta farsa. Dzieki za wymiane mysli i pogladow :)