Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakawakkawaka

Mój facet zapomniał o moich imieninach kilka dni temu

Polecane posty

Gość wakawakkawaka

Powiedziałam mu w oczy ze mi przykro że mi nawet zwykłych życzeń sms em nie wysłał, a o kolegach, znajomych zawsze pamiętał. Zrobiło się głupio, dziwnie, zaczął mnie przytulać, wkręcać że pamiętał ale sam się pogrążał... bo dochodziła 23. W tym dniu był pijany. Powoli przestaje mi zależeć, chyba go niedługo kopnę w dupę. Pewnie byście to samo zrobiły, bo to oznacza brak szacunku dla kobiety... Szczególnie że zapomniał o mnie, za to o kumplu nigdy.

Gość lips90
moj chlopak tez zapomina np:o walentynkach;)o ktorych sie trąbi w mediach,na ulicach itp,smieszne;)a teraz robie tak,ze perfidnie kilka dni przed jakims swietem niby zartem ,smiechem przypominam mu o jakis wydarzeniach;)faceci tacy sa

Gość wakawakkawaka
ale o kolegach za to pamięta, dziwne co ? więc jestem mniej ważna dla niego stąd mój wniosek. aha 2 tyg temu wspominał mi że niedługo mam imieniny i trzeba to uczcić... a nawet życzeń nie dostałam... :o w dupie to już mam, on o mnie zapomina ja o nim też.

Gość wakawakkawaka
faceci wypowiedzcie się bo nie wiem jak to z wami jest :o

kolegę zna znacznie dłużej od ciebie więc logiczne, że jego imieniny itp. zna lepiej. Walentynki?- ja nie uznaje, podobnie dnia kobiet. Żona jakoś nie narzeka.

Gość lips90
pendzior-masz głupią żonę albo zastraszoną

Gość warszawiankkaaaa
autorko jeśli to pierwsza taka sytuacja to przymknęłabym oko. Każdemu może sie zdarzyc zapomniec. Moze mial duzo spraw na glowie. Przypatrz się jednak czy na codzien myśli o Tobie? Czy stara się o Ciebie? Jesli tak to nie susz juz mu glowy o te imieniny ;)

Gość Dlaczego głupia czy zastraszon
? To Ty uważasz (i pewnie słusznie), że facetowi bardziej zależy na kumplach niz na Tobie:O Kiedy kobieta na codzień dostaje dowody wielkiego uczucia to nie zalezy jej na celebrowaniu kilku dni w roku:O

nie trafiłaś. Żona podchodzi do życia praktycznie. Ma tylko jedno zadanie- robić mi dobrze. Resztą zajmuje się ja. Ale wy wolicie jak facet traktuje was jak szmate. Wystarczy że przyjdzie z giftem i po sprawie.

Gość wakawakkawaka
ja ne chce by facet traktował mnie jak szmate i zapominał o mnie, jak zapomina to koniec, w dodatku kumple są wazniejsi takie mam wrazenie a koro tak to juz wybrał. kobiety ktore sa dowartosciowane nie tolerują takich zachowan bo mogą znależć sobie takiego który je szanuje...

Gość wakawakkawaka
a penisa mogę sobie kupić sztucznego i coraz czesciej o tym myślę mam już dość was facetów wrrrrr pozniej dziwicie sie ze kobiety zostają lesbijkami :o świat cierpi na brak prawdziwych mężczyzn , w tych czasach a to wszystko przez prasę telewizję i macie wypaczony punkt widzenia :o

Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. Ważne też są cechy osobowości. Należy być : 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli, 38. zdesperowanym [z miłości] ale, 39. opanowanym, 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym, 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i.. 47. szacunku , 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby : a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany, b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie , c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie , była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto, po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę..... Ważne jest aby nie zapominać jej : 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu..... Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego, mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym, lepszym menelem z gitarą, którego napotka..... A teraz druga strona medalu: Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym ponieważ : Mężczyzna potrzebuje : 1. seksu 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę !!!

Gość wakawakkawaka
ja nie potrzebuje wiele tylko szacunku, szczerości, zrozumienia, potrzeby zaufania... to nie jest zbyt wiele... i dlatego mi przykro. czasami czuje się jak 'panienka awaryjna' mimo że jesteśmy zaręczeni...

Gość wakawakkawaka
nie potrzebuje kwiatów prezentów potrzebuje by ta druga osoba o mnie zwyczajnie pamiętała... bo to wazne i chyba nie az tak wygórowane.

Gość gość
Mój chłopak zapomniał o moich imieninach. Złożył mi zyczenia po 3 dniach, bo mu siostra przypomniała. Zapomniał o walentynkach...jutro dzień kobiet- nie licze na kwiatka...chyba już mu nie zależy..

Ja doświadczyłam tego również kilka dni temu. Akurat nie chodzi o partnera, ale o kogoś, kogo uważałam za przyjaciela. Olał. Moim zdaniem można nie wiedzieć, można zapomnieć przez pół dnia, ale jeśli w ogóle nie, to już jest olanie.

Gość Marjanek
Ok drogie Panie 15 lat związku 14 lat po ślubie, a o imieninach zapomniała nawet teściowa i teść dzwonili bardzo kochani ludzie. Czuję to już od jakiegoś czasu, że angażuje się tylko ja . Nie jestem ideałem wiadomo pracuje tysiące kilometrów żeby zapewnić jej i dzieciakom byt.Ale wiecie co mam dość jestem piąte koło u wozu z funkcją bankomatu. Przykre to jest.