Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mertes

włożyłam do mojej skrzynki na listy stringi i czekam na listonosza

Polecane posty

Gość mertes

bedzie roznosił listy otworzy euroskrzynkę a tam na mojej półeczce nieuprane stringi :D ciekawe czy sie podnieci? :)

Gość mertes
naprawde jestes taki glupi? :O euroskrzynka to takie coś w blokach, wielka skrzynka, on ma jeden klucz i odwiera od razu wszystkie!

Gość niektóre osoby nie powinny
a ty rozumiesz zę euroskrzynka jest po to, zeby listonosz nie otwierał jej?? zeby każdy dostawca poczty miał do niej dostęp??:o

Hehe dobre nie kazdy ma taka skrzynke to nie kazdy tez wie.a co do listonosza to na pewno sie podnieci tez wlasnie poluje na listonosza przed domem siedze w staniku i majteczkach opalajac sie czekam bo nie zle ciacho z niego haha

Gość mertes
przepraszam za nieuprzejmość ale mam chcicę, ten listonosz u mnie jest brzydki i niższy sporo ode mnie, ale to nic, bo ma obrączkę na palcu więc przynajmniej nie jest prawiczkiem ;)

Gość r5rtjjj
ja tam wole pana który spisuje liczniki z wodą :D

Gość oj rozumiem ...
u mnie listonosz tez nosi klucze, wiec nie wiem o co ci chodzi tym razem ... 20 blokow na osiedlu, to 20 malych kluczykow by go chyba jakos bardzo nie obciazylo bo sa to kluczyki jak do klodki.

Gość to ja rozumiem
chyba muszę zostać listonoszem ciało mam niezgorsze, albo w sumie spisywanie liczników lepsze bo kobiety będą wpuszczać mnie do mieszkań. a kiedy już wejdę będę udawał że strasznie jest gorąco i się troszkę rozbiorę. Specjalnie założe czarną koszulkę na ramiączka by było widać moje wyżeźbione ramiona. Potem wezmę trochę wody i niby przypadkiem zmoczę sobie i tą koszulkę przez co niestety będę musiał ją zdjąć.. która z was moje kochane pomoże mi się wytrzeć??

Gość zrypanezycie.
Tym razem to znowu ja + ban x2 rozwaliłeś mnei swoim pierwszym postem z:D:D piontka :D

Gość to ja rozumiem
krople wody spływają po mojej klacie.. niżej i niżej.. teraz mam też mokre spodnie przecież nie mogę iść w mokrych spodniach do następnego mieszkania, muszę je zdjąć żeby wyschły... która z was moje piękne pomoże mi rozpiąć pasek??

Gość do euroskrzynki nikt nie ma
dostepu poza Tobą idiotko, to sie sama możesz nawet wsadzić w tą skrzynke i czekać...

Gość to ja rozumiem
widzę że tylko moje spodnie i koszulka są na tym forum wilgotne nic więcej... nie umiecie się bawić hehe:P:P:P:D:D

Gość koootkaaaaaaa
napisała przecież, że nie ma euroskrzynki, jak tam gdzie listonosz nosi listy nie ma euroskrzynek, to ma JEDEN KLUCZ UNIWERSALNY a swoją drogą-brudnymi gaciami podniecają się specyficzni ludzie, myślę, że jeśli zwróci na majtki uwagę, to najwyżej się porzyga :D

ej no pewnie ze listonosz ma klucze....słuchajcie z boku jest zamek do otwierania wszytskich skrzynek naraz...przeciez wieksz list, np cos z allegro nie przjdzie przez ta szparke...nie raz widiząlm jak otwiera wszytskie skrzynki jednymi drzwiczkami...jacys dziwnie jestescie....przeciez tych wiekszch listów nie teleportuje.....i tak sa skrzynki robieone, zeby jeden klucz otwieral wszystkie.

Gość mertes
no ja nie wiem co za ludzie, chyba w domkach jednorodzinnych wszyscy mieszkają, przecież jakby listonosz miał każdy list po kolei wrzucać to by mu to cały dzień zajęło, a on rach ciach i po sprawie :) czasem sie myli ale co tam a majtki nie są brudne z kupą tylko z kobiecym śluzem i zapaszkiem!

Gość hahahjhsahaha
jaki frajer :D:D:D

Gość nie rozumiecie dziewczyny
moze ona nie ma euroskrzynki byc moze sa jeszcze msiata gdzie w blokach sa te stare skrzynki, ktore listonosz otwiera jak drzwi od szafi i wkalda kazdemu co jego :)

Gość mertes
no i stało sie :)miałam extra seksik z postmanem:) warto wierzyć w marzenia

Gość ja tak raz zrobiłam
fajne ciacho u mnie chodzi :) a ten mi je przyniósł i powiedział jakaś lesba pani majtki do skrzynki podrzuciła :O

Gość Imara
Listonosz nie otworzy euroskrzynki. Listonosz moze tylko wrzucac do niej listy przez otwor znajdujacy sie pod klapka. Jedyne co moze sie stac to smierdzaca korespondencja ktora zastaniesz wraz ze stringami.