Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lewandowski

Swiat odbytu i okolic

Polecane posty

Gość Lewandowski

Drodzy współcierpiący na świąt odbytu i okolic. Mam ,a raczej mialem ten problem przez kilka lat.Lekarz stwierdził grzybice okolic odbytu i przepisał mi Protopc 0,1%.Owszem pomoglo,ale nie na długo.Po tygodniu wróciło swędzenie. Od roku oprócz dokładnej higieny stosuję po załatwianiu,umyciu delikatnym papierem,lub watką i osuszeniu SMAROWANIE OLEJKIEM ETERYCZNYM Z DRZEWA HERBACIANEGO/malleuca alternifolia/po kazdym załatwianiu i na noc..Nanoszę to palcem,gdyz zuzycie jest w ten sposób kontrolowane.Wystarczy namoczyc czubek palca olejkiem i 2x posmarować.Spróbujcie.Naprawdę pozbylem sie w ten sposób paskudnej dolegliwosci.Olejek kupiłem w internecie,ale z pewnoscia jest w kazdej aptece./koszt kilku zł./ POWODZENIA ZYCZY JANUSz Z SOPOTU

Gość dr marchewka
jeśli masz nie wyleczona grzybice to nic nie zdziałasz pół srodkami, musisz zmienic diete na antygrzybicza i wyleczyc candide, innego wyjscia nie ma. tytaj masz duoz ciekawych info jak leczyczyc grzybice http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1974873&start=26580 Swędzenie odbytu to tylko objaw, a grzybica jest ogólnoustrojowa, dlatego trzeba leczyc sie od srodka i wtedy objawy ustapia.