Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gradar

fantazja o kontrolowanej zdradzie zony

Polecane posty

dżin - to nie jest taka prosta sprawa dać radę dwóm paniom. uwierz mi, ale zabawa fajna, szczególnie jak widzisz jak twoja kochana bawi się z inną panią...:)

a teraz się okazuje, ze jednak jest między wami namiętność i seks? Trochę wstyd.

parufka co się czepiasz...? tamto to tamto, a to jest to. każdy ptrzebuje pogadać o wszystkim, przynajmniej nie chowam się pod innym nickiem. nie sądzisz?

wstydu nie ma, ja tu piszę o moich fantazjach, a że aktualnie jest między nami gorzej to inna sprawa. proszę może włączysz się w temat?

gradar nie zawsze byłem mężem mojej żony :-)wiem jak to z dwiema jest ,jak obie są ostre i aktywne to nie łatwe zadanie :-)ale mega podniecające ,lubię patrzeć jak dziewczyny lizą sobie szparki nawzajem :-)

cos w tym jest, i fajnie im w tedy z ust smakuje:) troche sie zapedzilem, sorki

zastanawiam się czy może ona zgodziła by się na wymianę partnerów z inną parą,ona bierze faceta ja dziewczynę i robimy to w tym samym pokóju ale na oddzielnych łóżkach,tak że moglibyśmy patrzeć na siebie,chciałbym widzieć jak ona ciągnie innego qtasa wiedząc że ja na nią patrzę i odwrotnie chciałbym żeby ona patrzala jak inna ciągnie mojego :-)

w moim przypadku chyba ona jest za slaba zeby mi pozwolic na inna. ale wizja ciekawa. fajne sa takie imprezki, spotkania 2 par, wymiany, wspolne picie, zabawy, bez skrepowan itp...

no szkoda tylko że inni sie wytrącili z wątku jak osad z roztworu soli:) ktoś inny się dołączy?

zastanawiam się tylko dlaczego mam takie fantazje?może dlatego że mam taką poukładaną żonę która jest wspaniała mamą moich dzieci a w nocy moją posłuszna dziwką.lubię w łóżku czasami jak szmate ją traktować,sprawiać jej ból ciągnąc ją za włosy i dając klapsy.ona uwielbia kiedy tak ją traktuje i pyskuje wtedy jeszcze :-) że na to tylko mnie stać ,że chce mocniej :-) oj co to jest za wariatka w łóżku! :-)

współczuję ludziom którzy nie potrafią się w łóżku dogadać,spełniać swoich fantazji i zachcianek,sex na łyżeczkę jest do d.... Chyba że nie ma innej możliwości bo tak też bywa(np. Na biwaku pod kocykiem przy ludziach) :-)

fajnie jest miec dzikuske w domu:) to daje wiele radosci. :)