Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka00100

chrzest

Polecane posty

Gość edytka00100

Witam mam problem;/// zaraz po tym jak zaszlam w ciaze wraz z mezem poinformowalam moja siostre ze bedzie chrzestna dla dzieciatka!!!Niestety nastapila zmiana zdania poniewaz nie mam z nia zbyt dobrego kontaktu i reakcja na to iz bedzie to chlopczyk byla szokujaca dla mnie (negatywnie):/Kiedy jej powiedzialam ze bedzie to chlopiec spodziewalam sie ze bedzie sie cieszyc wraz ze mna niestety jej reakcja wygladala tak "Co allllleeeeeeee chhh..............myslalam ze bedzie to dziewczynka"wiem ze jest tez troche zazdrosna o to iz ja mlodsza siostra bede miala wczesniej od niej dzieciaczka!!Po tej reakcji postanowilam ze nie bedzie chrzestna i teraz musze ja o tym poinformowac ale jak??Na ta decyzje skladaja sie tez inne sytuacje a takze jej zyciowy partner ktorego wraz z mezem nie umiemy scierpirc i mozna powiedziec ze sie nie nawidzimy!!!PROSZE o rady!!!

Gość no cóż tak to bywa
powiedz jej ,że nie spodziewałaś się tak niemiłej reakcji na wiadomośc o płci dziecka i jeśli jej to ma przeszkadzac to poszukasz sobie innej chrzestnej ,której to nie będzie przeszkadzało a bedzie zadowolona

Gość ostatni moheranin
poczekaj az się urodzi przecież to twoja siostra