Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIOTR23LAT

UPORCZYWE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość PIOTR23LAT

Witam serdecznie, Mam na imię Piotr i mam straszne powodzenie u dziewczyn- na dłuższą metę może być to uciążliwe. Ostatnio dowiedziałem się od znajomych z uczelni, że pewnej dziewczynie się podobam, więc postanowiłem ją poinformować, że nie mogę jej nic innego zaoferować niż koleżeństwa- by uniknęła kary jaki niesie ze sobą art. 190a 1- wiem z czym wiąże się nieszczęśliwa miłość, chciałam ustrzec siebie przed prześladowaniami z jej strony i chciałem ją ostrzec przed karą jaka ja czeka, wiem dziewczyna mogłaby działać nieświadomie. Zwracam się do dziewczyn na forum- nie męczcie mężczyzn swoja chorą miłością gdyż jest to uciążliwe- kompromitujecie się Wy moje drogie panie.

Gość taki misianek
Wiesz co jest najgorsze? Że masz cholera rację! :-(

Gość huyek
chyba cie znam :o

he he he dobre...będzie zakochana dzioewczyne kodeksem straszył :P biedny ty oj biedny

Gość huyek
ja go znam i to nawet bardzo dobrze. on studiuje prawo :o

Gość monisiaaaaq
a uporczywych facetów też można kodeksem straszyć ?? bo mam problem z 6cioma upierdliwymi adoratorami

Gość vini kox
on studiuje prowo ale napewno nie prawo ,wy durne ciemnoty

Gość Wirtualna- Niebezpieczna
Dowiedziałeś się, że się jej podobasz i już robisz z tego sensacje? Kto wie, może właśnie w ten sposób dała Ci do zrozumienia, że masz u niej szanse i możesz TY wykazać inicjatywę- i na tym by poprzestała. Czemu zakładasz, że od razu by Cię nękała? Nie masz ty czasem zbyt wybujałej wyobraźni?

Gość frrtrt
nie "uporczywe", a "natarczywe"....jejku....widzę, że słownictwo i ortografia schodzi już na psy...co post - to koszmar...

Gość Nietratatatataa
Ale się uśmiałam :o , naprawde - żałosne prowo 🖐️

Gość kasix15989
eee chyba autorowi sie w dupie poprzewracalo i to niezle! dla twojej inormacjijest mega przepasc miedzy tym ze 'o zobaczylam faceta i mysle ze jest fajny' a 'dobra bede go sledzic i w ogole przesladowac...' a jezeli tej drobnej roznicy nie widzisz to jestes mega tepak. P.S a skad wiesz ze ta ino jest prawdziwa, hmm? moze tak jak wspominalam laska pomyslala sobie ze moze ejstes fajny ale sama nei zamierza robic nic w tym kierunku co najwyzej poczekac az ty cos zrobisz. LOL mega narcyz z ciebie i zadufany w sobie chlopak az zal normalnie

Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666
No i co z tego? A no nic! Rozpłodowymi trutniami jesteście i parobasami systemowymi tylko jak i wszyscy! LYMP BIZKIT!