Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaa

ZWROT KOSZULI - H&M

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaaa

W poniedzialek kupilam koszule. Oczywicie w domu stwierdzilam, ze juz mi sie nie podoba, ale przed zalozeniem odruchowo oderwalam metke. Myslicie, ze jesli pojde do sklepu z paragonem i oSobno dolaczona metka bede mogla zwrocic towar? Zdania sa poniedzielone. Niekotrzy mowia, ze wystarczy paragon, inni, ze metka musi byc oryginalnie przyklejona. Moze mialycie taka sytuacje?

Musi być zachowana metka w środku (taka którą często się obcina) metka z ceną nie musi być. Tak mi powiedziała ostatnio Pani w sklepie, że i tak bardzo często metki się odrywają podczas mierzenia i muszą przyczepiać nowe.

Gość czytam bo lubię
Musi być musi.

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja pracuje w sklepie i bez metek nie przyjmujemy, musi być w takim samym stanie jak w sklepie. a metki tak naprawdę sa mocno przyczepione, a na pewno w H&Mie. Równie dobrze moglaś ją nosić, skoro metki nie ma.

Gość aniaaaaaaaaa
czyli ta papierowa jak mam oderwana to nic sie nie stanie tak? na wszelki wypadek ja zachowalam. tej materialowej nie odrywalam ani nie obcinalam. ehh probuje sie dodzwonic do sklepu i poki co nikt nie odpowiada.

Gość aniaaaaaaaaa
kurcze to kiepsko, a skoro pracujesz w sklepie to pewnie wiesz najlepiej. i wtedy nawet kwestia wymiany nie wchodzi w gre?

Gość aniaaaaaaaaa
?