panda13 0 Napisano Maj 25, 2012 Witam. Jakiś czas temu byłam u ginekologa i dowiedziałam się, że mam cykle bezowulacyje. W zasadzie to miesiączkę dostaję raz na dwa miesiące. Czasami jest normalnie (co miesiąc). Mam pytanie: czy ma to jakiś związek z ewentualnym zajściem (kiedyś!) w ciążę? czy będę miała kłopoty? Co powinnam robić? Mam 20 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 25, 2012 "dowiedziałam się, że mam cykle bezowulacyje" Nie ma owulacji, nie ma ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panda13 0 Napisano Maj 25, 2012 no ale pojawiają się u mnie też normalne okresy. W ciągu roku takie cykle bezowulacyjne występują u mnie z.. 5 razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 25, 2012 Jeżeli miewasz owulację to będziesz miewać szansę na ciążę. Czy lekarz zlecił jakieś badania hormonalne? USG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panda13 0 Napisano Maj 25, 2012 tak, za jakiś czas mam się zgłosić na badania hormonalne. + dodam, że jakiś czas temu miałam poważne kłopoty zdrowotne i od tamtej pory nie mogę brać tabletek anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leal Price-Charlston 21 0 Napisano Maj 25, 2012 Ja tak mam i poczytaj moją stopkę to nie żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach