Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lejdi Milejdi

Temat o blond włosach...help!

Polecane posty

Gość Lejdi Milejdi

dziewczyny może pomożecie. Chcialabym miec takie blond włosy mniej więcej jak tu http://kobieta.wp.pl/gid,12939753,img,12939786,kat,59116,title,Joanna-Przetakiewicz-odslania-brzuch,galeriazdjecie.html. swoje mam ciemny blond, ale farbowalam dlugo na ciemny. od kilku msc rozjasniam i za kazdym razem, narazie mam balejage, te jasne włosy wychodzą nieładnie, takie żółte a nie blond...poradźcie, moje włosy sie tak ciężko farbują czy nie mogę trafis na fryzjerke? dodam, ze za kadym razem wybieram inny salon, nie mam swojego super, bo nikt nie zrobil mi jeszcze tak jak bym chciala...poradźcie, a moze doradzicie jakis salon w krk??

blond..hm..też miałam podobny problem, zawsze wychodziły nie takie jak chciałam, chciałam mieć bardzo jasne, wręcz białe włosy i w końcu się udało, po 2 rozjaśniaczach, i z 5 farbach jasny blond używanych co 3 dni od farbowania, miałam wtedy włosy do ramion cud że nie wyłysiałam ale poskutkowało ;) później szybko musiałam podciąć końcówki bo były w opłakanym stanie ;) do fryzjera na farbowanie poszłam tylko raz na baleyage ale to było przed ślubem to chciałam mieć profesjonalnie wykonane ;)