Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnacera

dobry sposob na brzydką cere ???

Polecane posty

Gość beznadziejnacera

mam paskudną cerę, zaskorniki, rozszerzone pory, przebarwienia, szary koloryt... mam juz dosyc swojego odbicia w lustrze, myslałam o tym aby zrobic mikrodermabrazje ale obawiam sie ze moze nie przyniesc wystarczajacych efektów... jaki jest skuteczny sposob aby przywrocic cerze zdrowy wygląd ? czy mikrodermabrazja wystarczy ?? dodam ze stosuje raz w tygodniu maseczkę, uzywam roznych kremow ale to nie przynosi zadowalajacych efektow :( pomocy kobietki

Gość Lodołamaczer
spermą swojego faceta nacieraj buziaka

Czemu nie pójdziesz do dermatologa? Jeśli te maseczki nie pomagają to pomoże widocznie tylko lekarz...

Czemu nie pójdziesz do dermatologa? Jeśli te maseczki nie pomagają to pomoże widocznie tylko lekarz...

Gość Gueneve
idz do dermatologa i kosmetyczki, dostaniesz porady jak dbać o cerę sama temu nie zaradziesz wiece lepiej zaplacic za wizytę niż tracić na drogie kremy, pewnie zle je dobierasz i stosuj peeleing frobnoziarnisty codziennie na zaskorniki

Gość Gueneve
kosmetyczka pewnie zaleci terapię kwasami przydałaby się takze wizyta u dietetyka - jestesmy tym co jemy to prawda zbilasnowana dieta poprawi stan cery :)

Gość beznadziejnacera
dermatolog tutaj nic nie poradzi... przepisze tylko jakies badziewie do smarowania, zareklamjuje firme i nie zwroci uwagi na moj problem... jestem strasznie uprzedzona do dermatologow wiec raczej nie skorzystam z jego "pomocy"

Gość Gueneve
sama temu nie zaradzisz, idz do kosmetyczki bo będziesz straszyc cerą za parę lat!

No to widocznie trafiałaś na kiepskich dermatologów. Poszukaj stron gdzie są rekomendowani przez pacjentów lekarze z dobrymi opiniami i wybierz któregoś ze swojego miasta np. Bo sama możesz sobie tylko krzywdę zrobić tymi sposobami

Gość beznadziejnacera
prawdę mowiac to troche boje sie stosowac kwasy w czasie lata, jestem gotowa na to aby uzywac wysokich filtrow 50+, ale i tak obawiam sie ze mogą nie dac rady

Gość beznadziejnacera
moze najpierw wyprobuje ta mikrodermabrazje ? moze akurat mi pomoze ? co o tym myslicie ?

Gość Gueneve
sluchaj jesli masz zaskorniki to kremy wcale ci nie pomogą! zatluscisz pory i bedzie jeszcze gorzej kwasy nie sa szkoldliwe latem, jeśli wykona sie to profesjonalnie! a serio to pomaga wiem bo mialam podobny problem a teraz moja cera jest czysta, nie mam problemow, nie przetluszcza sie