Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyne co napiszę to to że

Pytanie do kobiet na temat narzadów rodnych kobiety.......

Polecane posty

Na ogólnym zero odzewu, możne tu się znajdą ludzie milsi:P Hej dziewczyny, tylko proszę was nie śmiejcie się ze mnie bo już i tak jestem podłamana moim stanem wiedzy, a raczej jej brakiem i to w dodatku w wieku 23 lat Proszę odpowiedzcie mi na moje wątpliwości... Sprawa rozchodzi się o to, że zawsze na biologii w szkole raczyli nas takimi obrazkami jak poniżej: http://www.google.pl/imgres?q=damskie+narz%C4 %85dy+rozrodcze&um=1&hl=pl&biw=1920&bih=1068&tbm=isch&tbnid= cr4JWy0VQ1AUoM:&imgrefurl=http://www.woomb.org/bom/l chodzi o to, że to jest taki widok z przodu i ja sobie z głowie ubzdurałam, że w takim razie np. im głębiej wchodzi członek tym potem bardziej się tam przebija i jakby był naprawdę długi to może się wsunąć do macicy dopiero niedawno natknęłam się na zdjęcia takie jakby z boku i zobaczyłam, że to wcale tak nie jest czuję się jak debilka,że całe życie miałam jakieś bzdurne wyobrażanie o swoim ciele co za kretynka ze mnie i mam do was pytanie, takie coś wystające na przedniej ściance to jest ta cała szyjka? rozumiem, że ona jest zamknięta? i np.jak się dopiero rodzi to się "otwiera"? poza tym to całe "rozwarcie" o jakim mowa przy porodzie to w końcu rozwarcie wejścia do pochwy czy tej całej szyjki bo zawsze myślałam, że chodzi im, że się wejście do pochwy rozszerza, ale ze mnie taka idiotka, że i pewnie też nie miałam racji...

Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666
Członek ma jedno und jedyne zadanie! Spuścić się do piczki!

Gość kokokokokokoha
Bo szkoła nie uczy. Ja mam duze wargi nauczali nas że są te większe i mniejsze a ja widząc długie te niby małe byłam pewna żemam raka, lub inna chorobe. A nawet miałam mysli samobójcze.

To na górnej ściance to szyjka macicy. Nawet gdyby szyjka i macica były umiejscowione "na końcu" pochwy to nie ma szans, że penis się tam przebił, bo nawet ołówka tam nie włożysz. Rozwarcie to właśnie otwarcie szyjki macicy.

Gość a mleka nie chce pić
Hehe :D Tak, szyjka macicy jest zamknięta, długi penis nigdzie ci do macicy nie wlezie, będzie się tylko boleśnie obijał o szyjkę macicy właśnie. Podczas porodu rozwiera się również szyjka, nie pochwa. Pochwa jest przecież cały czas "dziurą na zewnątrz" :D

Gość shfwkrjh
członek nie wsunie sie do macicy, szyjka macicy jest twarda i zamknięta - otwiera sie dopiero przy porodzie. szyjka to jest takie cos ze jak wlozysz palce do pochwy na samym koncu czujesz tą "szyjke". Rozwarcie to rozwarcie szyjki macicy nie pochwy, polozne wkladają ręke do pochwy i sprawdzaja na samym koncu pochwy jak duze jest rozwarcie.

jejku dziewczyny, naprawdę wam dziękuje;) spodziewałam się raczej głupich komentarza, ale to jednak prawda co pisali na kafe ostatnio,ze mili i fajni ludzie siedzą na erotycznym;) czuję się jak idiotka, że jestem kobietą a nawet nie znam swojego ciała:O a teraz to w ogóle mi tak z tym dziwnie, zawsze myślałam, że im głębiej tym bliżej macicy aż w końcu się w nią wejdzie:O a teraz się okazuje,że ścianka oddziela wnętrze pochwy od macicy:O

Gość qwrrqqrq
hmm czy to mozliwe ze ja czuje ten trzonek, taki miekki, jak wloze gleboko palec wskazujacy??? chyba za krotko????