lunkax 0 Napisano Maj 25, 2012 Drogie dziewczyny. Mam pytanie. Wczoraj byłam na USG, z którego wyszło że jest to 7 tydzień, niestety nie ma serduszka. Moja ginekolog dała mi skierowanie do szpitala aby to potwierdzic. Tam zrobili mi badania krwi, z których praktycznie nic sie nie dowiedziałam. Trafiłam na niezbyt przyjemną Panią doktor która nie miala czasu mi wyjasnic czy wyniki są w normie czy są złe. Dzisiaj ide jeszcze do jednego lekarza zeby sie upewnic co dalej. Jak myslicie czy jest szansa ze serduszko jeszcze sie pojawi czy mam nie robic sobie nadziei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lunkax 0 Napisano Maj 25, 2012 błagam niech ktoś mi odpowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szary_motyl 0 Napisano Maj 25, 2012 nie chcę cię martwić , lepiej zapytaj się lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAROLCIA22 Napisano Maj 25, 2012 u mnie bylo widac juz w 5 tygodniu takze nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vecchietta Napisano Maj 25, 2012 7 tyg to chyba juz powinno byc slychac bicie serduszka...Pamietam, ze ja dosc szybko uslyszalam bicie serca swojego malca, ale nie pamietam dokladnie kiedy. Naprawde nie chce Cie martwic...porozmawiaj z lekarzem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co straszycie dziewczyny? Napisano Maj 25, 2012 u mnie dopiero bylo serduszlo w 8 tygodniu sie pokazalo kazdy organizm jest inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uesgie Napisano Maj 25, 2012 Serce dziecka zaczyna bić już od 3 tyg. Wiec jego formacja nastepuje już na samym początku. Reszte można dopisać sobie... :( Współczuje autorko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewag 0 Napisano Maj 25, 2012 serduszko zaczyna bic 21 dni po zaplodnieniu- policz sobie +/-ile u ciebie uplynelo czasu moze byc zle- a moze sie okazac ze zacznie bic na dniach trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erciaaaaaaa Napisano Maj 25, 2012 U mnie pojawilo sie w 8 tygodniu,poczekaj jeszcze.Jak czytam wypowiedzi niektorych z was to nie wiem czy smiac sie czy plakac.Dziewczyna sie martwi a ktos jej odpowiada"u mnie bylo widac w 5 tygodniu"- no ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gghhjjjj Napisano Maj 25, 2012 Myslę, że powinnaś poczekać jeszcze tydzień, a potem udac sie do innego gina na USG.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka8080 0 Napisano Maj 25, 2012 Ja myślę, że to tez zależy od tego jakim tzn jak dokładnym aparatem USG dysponuje lekarz;) więc jeszcze bym się nie martwiła. - - - - - - - - - - - Porady farmaceutki - http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hbghjghjgjhvfvfvbnvbn Napisano Maj 26, 2012 serce powinno juz bic w tym tygodniu ciazy, u mnie juz bylo ale bardzo slabe, no i niestety poronilam, przykro mi,ale chyba raczej nic z tej ciazy nie bedzie, wiem ze dziewczyny cie pocieszaja , mnie teze pocieszaly ale lekarz ma racje,prawdopodobnie poronisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hbghjghjgjhvfvfvbnvbn Napisano Maj 26, 2012 w 5 tygodniu powinno juz bic, tak mi ginekolog powiedzial, nie wierze ze dopiero w 8 tygodniu bylo bicie serca, takie kity to mozesz sobie wciskac,autorko , twoj lekarz powinnien zrobic ci drugie usg za tydzien, dopiero wtedy mozna stwierdzic czy ciaza jest zywa czy nie,powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach