Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

walka o malenstwo przed 40!!!

Polecane posty

Gość Gość

hej forumowiczki!!!! wiem ze tych tematow jest juz duzo ale albo tam nikt nie zaglada albo udalo sie wszystkim (lub prawie) wygrac z ta nierowna walka i pozachodzily w ciaze. Czy sa tu jeszcze dzieczyny borykajace sie z takimi problemami jak ja?????

Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666
trzeba było urodzić 9 miesięcy po pierwszym okresie! LEJDI DAJANA DWÓCH URODZIŁA! A LEJDI JANADA piętnastu chłopców!

Gość mało ci jednego
topiku??????:O stara lampuciaro:D

Gość Takie stare
krowy jak ty juz nie zachodza:P

Gość pytanie mamamam
nieudane starania od 8 lat intensywne leczenie od zeszlego roku i dopiero sie leczysz od tamtego roku???:O a co robilas z tym wczesniej czemu wczesniej sie nie leczylas?

Gość Gość
widze ze chamstwo nie zna granic szkoda zakladac nowe tematy bo same przyglupy siedza i czekaja na to zemu komus dopierdzielic, i wydaje mi sie ze to chyba indywidualna sprawa czemu nie urodzilam majac 16 a staram sie majac 36

Gość krowa a ciebieeeee
a ty stara krowa jestes trzeba bylo sie wczesniej starac to teraz masz za swoje :D

Zajrzałam przypadkiem i podejrzewam że te wszystkie inteligentne wpisy pochodzą od jednego (niechcianego) dziecka:) Trzymaj się dojrzala kobietko- w temacie nie pomogę bo się nie znam ale nie zwracaj uwagi na takich "inteligentów"- pozostaje tylko ich żałować:)

Wejdz na watek ciezarny tam jest watek nieudane starania o dziecko,zapraszam.

Gość Gość
hej dzieki za wsparcie tak sie domyslam inteligencja rowna zeru powaga zalosni sa i tyle

Gość Gość
biest mozesz linka puscic bo tyle tego jest ze tragedia

Gość vecchietta
Niestety nie jestem w stanie odpowiedziec na temat, ale jak widze takie glupie komentarze to az mnie krew zalewa. Nie warto sie nimi przejmowac, bo zazwyczaj sa to ludzie, ktorzy nie maja nic innego lepszego do roboty jak obrazanie innych poprzez klawiature, bo pewnie w zyciu prywatnym nie sa wstanie slowem sie odezwac.