Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez_jestem_zona_nie_tylko_mamą

akaz seksu w ciązy

Polecane posty

Dostałam zakaz seksu w ciąży od 12 tygodnia.... Własciwie nie wiem do konca dlaczego - miałam przez kilka dni niewielkie plamienie z polipa, potem ustało i kilka tygodni przerwy , potem znow leciutenkie plamienie - wlasciwie przyczyna nieznana , ale cały czas lekarz zabrania mi wspolzycia. Oczywiscie stosuje sie do zalecen lekarza, ale jestem juz w 30 tygodniu i brakuje mi tego... Mąż jest bardzo wyrozumiały, ale zawsze bardzp lubiłam seks i teraz wlasciwie przestałam sie czuc jak kobieta, tylko czuje sie jak inkubator Chociaz dzieciątko oczekiwane, planowane i ukochane przez nas, ale chciałabym móc się kochac z ęzem a tu ciągle nie mozna i nie mozna.... Czytałam rozne opinie i wypowiedzi dziewczyn, wiem, ze czasem lekarz zakazuje seksu, ale po kilku tygodniach pozwala, a u mnie ciagle nie i nie... Jak poczuc sie wtej sytuacji kobieta? Są tu dziewczyny wpodobnej sytuacji do mojej?

Gość lopae
za taki seks można iść do więzienia...

podnosze

No ale na jaka odpowiedz liczysz? Nie mozna to nie mozna i tyle.

Gość pooozdro7878
"przestałam sie czuc jak kobieta," aha czyli jeśli nie mam faceta to jak się powinnam czuć ? :D :O

jak poczuc sie kobieta?

Gość kobieta_chyba..
miarą kobiecości jest to czy jesteśmy ruchane???

nie, nie ruchane, jesli dla Ciebie seks malzenski to ruchanie, to wspolczuje

Gość HuHuHuHuHuuu
Spokojnie, już pod sam koniec ciąży, gdzieś tak w około 37tyg. możesz delikatnie uprawiać seks, bo nawet gdyby doszło do porodu, to nic się dziecku już w tym tyg. nie stanie.

Gość Autorko
chyba nie dowiesz sie o0d nikogo. Sami zyczliwi:O Rozumiem,ze rozmowy z lekarzem nie pomagaja? A moze konsultacja z innym lekarzem. Wiesz, zawsze mozna sprobowac zakazanego, ale trzeba rowniez liczyc sie z konsekwencjami... bo moze okazac sie,ze lekarz mial racje. A moze to tylko lekarz typu konserwatysta... Zakaz seksu w czasie ciazy. Rozumiem Twoja potrzebe. Nie wiem, co ja bym uczynila, nigdy nie bylam w ciazy. Szczesliwego rozwiazani8a, pozdrawiam:)

Gość chciałabym mieć tak idiotyczne
problemy...dopiero padająca na pysk po 24h z zarzyganym dzieckiem będziesz się czuła naprawdę kobieco :classic_cool: