Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

hsg niedrozne jajowody,laparo i co dalej

Polecane posty

Gość Gość

hej dziewczyny wiem ze tych watkow jest bardzo duzo ale albo juz sie tam nikt nie pojawia albo na innych dziewczyna udalo sie pozachodzic w ciaze i to juz nie jest to samo!!!! moze sa jakies dziewczyny ktore borykaja sie wlasnie z tym samym problemem co ja i chcialyby pogadac???? pare slow m mnie....... mam 36 lat i mam problemy z zajsciem w ciaze wczesniej w poprzednim zwiazku nie zabezpieczalam sie od paru ladnych lat choc wtedy mysl o dziecku nie byla intensywna, stwierdzilam ze jesli nam sie uda to dobrze....moj zwiazek sie skonczyl....po jakims czasie poznalam mojego meza i chec posiadania malenstwa zaprowadzila mnie do jednego z najlepszych lekarzy w Szczecinie a wczesniej mialam operacje na wodniaka na prawym jajniku musieli go troszke skrocic.....prolaktyna za wysoka-bromergon, 1 hcg nie doszlo do skutku za wysokie CRP jakis stan zapalny zostalam odeslana z kwitkiem, 2 HSG juz doszlo do skutku CRP w normie i bol niesamowity lzy lecialy jak groch diagnoza oba niedrozne......teraz na 15 mam wizyte w sprawie laparoskopii,nie wiem czy zdecyduje sie na nia teraz czy dopiero w lipcu poniewaz jade 23 maja do pracy do Niemiec na 6 tyg i nie bedziemy mieli mozliwosci starania sie zaraz po.

Gość ile ma sie w tyle
ile jeszcze zalożysz topików lapuciaro stara:P tobie juz nic nie pomoże hahahahahahahaahaaha poniewaz jade 23 maja do pracy hahahahaha juz 25 i jeszcze nie pojechałas buahahahahaahahhahah po h.. zakładasz nowe wątki jak i tak ci nikt nie odpisuje:D

Gość Gość
szkoda mi ciebie bezmozgowcu naprawde takie wpisy swiadcza o twojej inteligencji czyli rownej zeru

Gość ile ma sie w tyle
a mi ciebie:S STARE PRUCHNO z ciebie patrz co piszesz dzis jest 25 jeszcze nie pojechalas buahahahhahahah

Gość Gość
ograniczony ciemniaku a slyszales cos o laptopie i internecie w Niemczech bo chyba nie ,mialam racje inteligencja rowna zeru

Gość jamajca city
autorko ja staram sie 5 lat juz rok temu mialam laparoskopie mam nie drozne jajowody oba niestety nic mi nie pomogło zastanawiamy sie nad ivf a lekarz tez nie daje nadzieji:(

Gość Gość
a ile masz lat i jakie badania wczesniej robiliscie jesli mozna wiedziec???

Gość jamajca city
29 lat hmm badan mielismy cale mnustwo do tego mialam torbiele ale juz jest ok natomiast jajowodów nie dało sie udroznic:O mam znajoma ktorej siostra ma niedrozne jajowody juz jest po dwóch ivf a do tego ma jakas wade genetyczne mnie to przeraz my myslismy nad przyszlym rokiem ale koszta sa straszne:O:(

Gość Gość
co do kosztow to sie zgadza sa strasze,jesli u mnie po lapaoskopii potwierdzi sie diagnoza z droznosci tez nas bedzie to czekalo niestety,