najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 najpiekniejsza No comments. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 Jesli "nie jest w Twoim typie" to mozecie sie przyjaznic. Takie uklady sa bardzo ciekawe. Czy to tego nie chcesz stracic gdybyscie mieli zostac para? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Zuzanna My nigdy nie zostaniemy para. Nie ma miedzy nami tego czegos. Ja moge byc para z kobieta z ktora rozumiem sie za pomoca jedynie spojrzenia. My jestesmy zupelnie innymi ludzmi, nie pasujemy do siebie jako para. To dobra kolezanka i tak zostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 ty wiążesz sie z niestabilnymi psychicznie ciagnei swój do swego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Tymczasem dobranoc i pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 najmadrzejszy - wlasnie dlatego mozecie byc takimi swietnymi kumplami. Moje gratulacje. Przyjazn miedzy osobami roznej plci nie jest czastym zjawiskiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 najpiekniejsza tak, tak, ty wiesz wszystko najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Zuzanna Nie nazwalbym tego przyjaznia. Po prostu zwykle kolezenstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 A ile miales do tej pory kolezenskich ukladow takich jak ten ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 nie ma przyjaxni damsko meskiej, facetowi zawsze cos odwali predzej czy pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 Fiku - jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Mam kika tego rodzaju kolezanek. Ale nie traktuje ich jak przyjaciolki. 2 razy potraktowalem kobiete jak przyjaciolke i za kazdym razem bariera zostala przekroczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 I jak sie skonczylo to "przekroczenie bariery" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Zakonczylo sie tak, ze dzis rozmawiamy tylko o pogodzie jak sie widzimy przypadkiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 Najmadrzejszy - napisz mi czym sie u Ciebie rozni traktowanie kogos jako kolezanki od traktowania jako przyjaciolki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 dokladnei kolezenstwo - tak, przyjazn, nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Nie wierze w przyjazn z kobieta, ale w tamtym rozumieniu oznaczalo to zwierzanie sie, dlugie rozmowy na rozne tematy, czasem ciezkie i trudne. A kolezanka to po prostu dobre rozumienie sie i mile spedzanie czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 Zakladam , ze to one przekroczyly bariere. Napiszesz jak to zrobily ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Sluchajcie ide spac, bo jutro o 9.30 wyjazd, a musze sie zrobic na bostwo jeszcze rano;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 bede uczciwy i powiem, ze raz ja przekroczylem;) po prostu jesli dziewczyna przestaje sie zachowywac jak przyjaciolka, a zaczyna przechodzic na relacje typowo damsko - meska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 26, 2012 i tka ci nic nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 dzis bylem u mojej fryzjerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 Czy to ta dziewczyna potem nalegala na malzenstwo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Nie, to byl zupelnie ktos inny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 Tamta miala niestety troche nie tak w glowie, wiele rzeczy jej sie wydawalo i zle rozumiala i byla ode mnie troche starsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 To napisz jak ona na to zareagowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 26 Napisano Maj 26, 2012 A tamta od nalegania na malzenstwo to ktora byla na Twojej liscie, bo troche sie pogubilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 najpierw starala sie zrobic mi zla opinie wsrod znajomych, potem mi grozila, a potem cisza, do dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 tamta od nalegania, czyli ta o ktorej napisalem przed chwila nigdy nie byla na zadnej mojej liscie. Mialem 4 powazne zwiazki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 26, 2012 sluchaj, musze isc juz spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach