Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adaś11

Gdzie jesteś Lalka ?

Polecane posty

Wiem i dobrze mi z tym . Ale wiekie dzięki za komplement

Cześć . Z kim prowadzisz tą rozmowę bo tylko Twoje posty czytam ?

Witaj . Bo ktoś resztę usunął . A co się z Tobą działo że milczałas ?

Gość jesteś zerem
Witaj Adaś, kafeteryjny debilu, żałosny onanisto🖐️

Milczałam ale byłam , czytałam Twoje rozmowy z całą resztą towarzystwa tu obecnego , właściwie musiałam się zdystansować . A wczoraj to nie ja usunęłam Twoje tematy , nie wiem czy zdążyłam nawet wszystkie przeczytać . A co u Ciebie się dzieje?

Gość jesteś zerem
jesteś koszmarnym pasztetem, kobiety omijają cię szerokim łukiem, zostaje ci onanizm i gadki z podobnymi paszteciarami na kafe

Nie wiem co się dzieje wiem natomiast że nie chcesz już ze mną pisać . Założyłem sobie gg ale nie wiem czy dobre bo to jakieś gg plus

Jak to wszystko obserwowałam przez te kilka dni to doszłam do wniosku , że jest na forum kaffe parę osób co króluje na wszystkich wątkach , które roszczą sobie prawo m.in do obrażania innych , które skaczą po różnych tematach , wpi.....lają się tam gdzie ich nikt nie pyta . A ja nie wiem co to jest gg plus , ja mam normalne gadugadu , tak to się nazywa , można spróbować czy się połączymy tylko domyślasz się co będzie jak podasz tu numer.

Wiem . To może ja zostawię później cyferki ? Jak przeczytasz to się odezwij . Dobrze ? Tylko skąd będę wiedział że to Ty ? Ja jutro jeszcze pracuje tak że nie wiem o której się odezwę .