najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 cyz to jakieś fatum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 Tak, to na pewno fatum, przeciez bruneci to cos rzadko spotykanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fUFOpupeX ANTONFRed Szewalje Napisano Maj 25, 2012 Generała siwka spodkaj z łysym nadmirałem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 rzadko? ja często spotykam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 to byl zart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 ale w sumei to i tak za rzadko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 25, 2012 co tydzien nowy i jeszcze ci malo?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kaf 0 Napisano Maj 25, 2012 gdzie się podział mój ukochany brunet w okularach ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 25, 2012 no nei tka dobrze, czasem się powtarza stary brunt jakiegoś tygodnia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kaf 0 Napisano Maj 25, 2012 kto mnie rozdziewiczy ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kaf 0 Napisano Maj 25, 2012 mam chcice na sex :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki jeden facet 27 Napisano Maj 25, 2012 fiku miku to ty ? Nie chcesz dobić sto tysiecy postów ? podobno wtedy pojawi się brunet prosto w twoim pokoju ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Looooser pomarańczowy Napisano Maj 25, 2012 Ale żaden Cie nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach