Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmammaa weronkkiiii

Jedza chleb wasze dzieci?

Polecane posty

moja corka wyjada z chlebka wszystko a chleb zostawia.A u was?

Gość zdzicha zdzicha
Nie do konca czaje,ale niewazne. Tak jedza. ale jak twoje nie lubi,to ni ma problemu,jest mnostwo substytutow

dzis na kolacje zjadla jajko i kanapke z serkiem zoltym.Jajko zjadla, ser z kanapki tez a chleb zostawila.

Gość moj synek ma taki
moj roznie zal z czym jest chlebek.posmaruj jej czyms to moze zje caly,bo nie da sie go oddzielic.ja np klade avokado tzn papka z niego smaruje chlebek

ale np. uwielbia sucha bulke czy chleb. A jak robuie kanapke to wyje wszystko co jest na niej i chelb zostawia.

Gość No to u mnie
Na odwrót. Zjada sam chleb. Nie je kanapek.

Gość ///////////////////
Wyjada z chleba i co zostawia?

Gość moj synek ma taki
nie daje mu bulek,tylko chleb

Gość trutuutiiii
robie jej kanapki z wedlina czy serem na to pomidor czy ogorek.Wyje ser, wedline i warzywa, wylize maslo a chleb zostawi. a i nie je skorki.Wyje srodek chelba.skorke zostawia.

Moja córka robi tak samo wszystko wyjada a chleb zostawia. Jak już je chleb to tylko suchy :)

A mój synek odstawi wszystko w zamian za chlebek z masłem i solą,ma 4 latka i to jest jedyny posiłek na śniadanie obiad i kolacje-nie zmuszam go do innego jedzenia,mam nadzieję że mu przejdzie:)

wyjada z chlebka wszystko a chleb zostawia - kurde chyba jestem niedorozwinięta, bo w ogóle tego nie rozumiem :(

mój syn zjada ładnie kanapki pokrojone w kostkę, miał okres, że nie tykał "kostek", gdzie była skórka, ale przeszło mu

Gość do miodziolanka
miodziolanka - fakt jesteś mało pojętna bo ja jakoś odrazu zrozumiałam. Kiedy dziecko zjada wszystko z chlebka znaczy to że zjada wszystko co znajduje sie na chlebku. Czy potrzeba już klasycznej polszczyzny aby jaśnie panie polonistki zrozumiały? U was w domu pewnie słoma z kiełbasa lata ale na kafe rżniecie panie z wyższej półki.

Jak ty wszystko wiesz co "u nas w domu". U nas w domu przede wszystkim od małego byliśmy uczeni budować poprawne zdania, bo rodzice - nauczyciele, byli bardzo wrażliwi na tym punkcie. Słoma z kiełbasa lata...hm .....choć bym chciała zniżyć się do twojego poziomu, przykro mi - nie potrafię. Nie rozumiem w ogóle tego co mówisz. Klasyczna polszczyzna mimo wszystko, inaczej myślą żeś z tej niższej półki.

jedzą, ale osobno - jak położe coś na chlebie to najpierw to, a potem bułę... więc się nie fatygują, dostają chleb posmarowany i pokrojoną resztę obok - jedzą sobie osobno no chyba, ze z miodem to sie nie da:)

Gość do miodziolanka
wyjada z chlebka wszystko a chleb zostawia - kurde chyba jestem niedorozwinięta, bo w ogóle tego nie rozumiem-tu sie rzeczwiscie ynntelygencja popisalas. z tym twoim niedorozwojem to strzal w dziesiatke:):):)

Gość Bsjxisbdb
Moj je chlebak ale chleba nie dotyka

Gość Bsjxisbdb
Je wszystko w kuchni poza jedzeniem