Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila 789 kamila 789 kamila

infekcja pochwy a partner

Polecane posty

Gość kamila 789 kamila 789 kamila

dostalam uplawow, ginekolog zapisala mi lek w celu zwalczenia infekcji rozumiem ze podczas leczenia mam nie wspolzyc z partnerem, czy on tez powinien isc do lekarza jakiegos? nie ma objawow, ze go czyms zarazilam

Mężczyzna rzadko kiedy ma objawy. Powinnaś była poprosić lekarza, żeby przepisał i dla niego jakiś krem i lek doustny. Jeśli Ci się uda go namówić to wyślij go do lekarza.

Koniecznie prze lecz partnera bo na pewno coś złapał, w ogóle to niech zrobi sobie posiew i wtedy będziecie wiedzieć, załączam link do ciekawego artykułu http://seksguru.pl/profilaktyka-infekcji-w-okresie-aktywnosci-seksual nej-z-uwzglednieniem-roli-probiotykow, w moim przypadku bardzo pomocny okazał się provag żel gdyż moje pH było nie prawidłowe a ten żel zakwasza środowisko pochwy chroniąc przed infekcjami, polecam

Gość lady bronka
zdecydowanie należy podleczyć tez faceta, bo będzie cie zarażał w kółko. mężczyźni rzadko maja objawy. spróbuj stosować probiotyki ginekologiczne typu provag, pomagają chronić przed infekcjami układ moczowo-płciowy kobiety.

Gość ffrtrtrtt
używajcie prezerwatyw, a skończą się infekcje..

Gość agula8
lekarka powinna Ci dac lek dla partnera-jeśli tego nie zrobiła to może niech stosuje maść clotrimazolum?? jesli masz możliwość to zadzwoń i spytaj-może wystrczy że podejdziesz po receptę. Co do współżycia to na czas leczenia trzeba sobie odpuścić.Pamiętaj tez o osłonie-ja przy leczeniu biorę provag i to wystarcza.Powodzenia