Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybkaaaaa

telefon dual sim

Polecane posty

Gość rybkaaaaa

Mam pytanie o telefon z dwoma kartami sim,a jaki sposób on działa ? Czy muszę przełączać,za każdym razem kartę żeby ktoś mógł mnie złapać,pod danym numerem ? Np: Mam 2 karty sim jedną orange i drugą z plusa a częsciej używam orange to czy żeby dodzwonił się ktoś do mnie na ten drugi numer z plusa to się dodzwoni czy muszę przełączac na plusa ? A i jaki telefon polecacie do góra 500 zł żeby miał aparat,mp3 i dużą kartę pamięci

Gość Propagandier
Telefon automatycznie się łączy z odpowiednią kartą kiedy ktoś do Ciebie dzwoni, nic nie musisz przełączać. A telefon musisz sobie sama wybrać, modeli jest ogrom. Raczył bym brać jakiejś lepszej firmy.

Gość rybkaaaaa
Dzięki,za odp myślę o nokii od lat posiadam tylko nokie coś napewno znajdę pozdr

Gość gość
ze smartphone z dual sim to najlepsze są myphone, polki producent, najdluzej na rynku, i od paru miesiecy sa jego najnowsze modele smartphone z dualsim, ja mam s-line i polecam calkowicie

Gość polityk ksiądz 666 997
tylko norwegia! telefon komórkowy jest dla plebsu i roboli1 wolny człowiek nie ma komórki! komórka jest dla niewolników i trutni!

Gość Anonimowa99
Ja mam Kruger&Matz Live. Bardzo dobry telefon. Zarówno na Areo2 jaki i Play super, nie zawiesza się, ma czuły ekran, cenę jak za taką jakość niską. Polecam.