Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOSIAAAAA311111

Dlaczego poroniłam

Polecane posty

Gość ZOSIAAAAA311111

Dziewczyny to moje forum www.rajkobiety.pl dlaczego to nas spotyka, i nie słuchajcie co wam tu poniżej durni,moderatorzy, będą wypiswać, albo ci którzy chcą zaszkodzić

Gość Lisa_90
Współczuję, ale przecież życie toczy się dalej, nie poddawaj się. Nie myśl o tym, tylko ciesz się życiem. Na pewno jak nie będziesz się martwić to szybko znowu zajdziesz w ciążę i urodzisz. :)

Gość ZOSIAAAAA311111
A jak chcesz coś złego napisać to najpierw zapytaj Boga, bo nie masz pojęcia o ludzkich sprawach tylko próbujesz zaszkodzić i sam wiesz dobrze jakie są twoje intencje moderatorze i Bóg cię rozliczy bo pieniądz to nie twoje życie moderatoże kafeterii

Autorko wiem ze ci ciezko ale badz silna. Wiele kobiet traci ciaze i rodzi bez problemu 2 dziecko.

Gość ZOSIAAAAA311111
Ale ja tak długo czekałam i pojawiły się te upragnione 2 kreseczki,i dziś wszystko ze mnie wyleciał

Gość ZOSIAAAAA311111
Dziewczyny wiem wy wszystkie jesteście wspaniałe, ja się nie poddam, i każdej która ma do mnie dobre słowo życze żeby Bóg jej błogosławił

ZOSIA czasem natura wie lepiej. To nie kjest twoja wina... Wiem jak to jest ale wierz mi ze masz w sobie wiele sil i wam sie uda.

Gość ZOSIAAAAA311111
A ty moderatorze który tak zle pisałeś sam wiesz przecież, sam widzisz że wszyscy jesteśmy ludzmi ...............

Gość ZOSIAAAAA311111
Ty moderatorze odpowiesz przed Bogiem bo ja prawde pisze a ty sobie drwisz, ja płacze a ty sie śmiejesz ok zobaczysz po drugiej stronie

Gość ZOSIAAAAA311111
Ja wie że tu jest dużo złych ludzi

Gość ttttttaaa
sz:pk

Gość ZOSIAAAAA311111
Ale ja naprawde poroniłam swoje dwie upragnione kresecki, a ta kafeteria jest taka popularna i wszyscy sie dzielą swoimi problemami, tylko te złe głosy które poważne problemy traktują jako żart

Gość ZOSIAAAAA311111
Same widzicie dziewczyny jaka jest rozmow ana kafeterii, ja przeżywam tragedie a ktośpisze >>>>>>>>>>>>>> Nie poddam się będziemy dalej probować, tylko to takie przykre, dziewczyny które straciły ciąże wiedzą co czuje

Gość bedzie dobrze, ja np.
stracilam 2 ciaze urodzilam dwoje dzieci, natura wie, co robi, Boga bym w to nie mieszala, ma i tak wiel spraw:)

Gość lililililo
najczęściej to czysta biologia, organizm odrzuca wadliwy płód, dośc często to się dzieje. To bardzo przykre i szkoda, jak się pomyśli, że gdyby sie inaczej potoczyło, gdyby, gdyby...ale tak bywa, porozmawij o tym z kimś, ja mówiłam co mnie spotkało i okazało się, że wiele znajomych tez to spotkało, wcześniej o tym nawet nie miałam pojęcia.