Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila 789 kamila 789 kamila

higiena intymna a wspolzycie

Polecane posty

Gość kamila 789 kamila 789 kamila

czy przestrzegacie tego restrykcyjnie, ze przed stosunkiem podmywacie sie / odswierzacie (wasi partnerzy tez), po stosunku podobnie ?

Nie. Bezpośrednio po stosunku to praktycznie nigdy. Przed tylko czasami, a tak to z marszu. :classic_cool:

Gość PannaCotta
a skad masz przekonanie ze sa takie restrykcje jak przemywanie sie przed /po?

Gość do perwrsji
z brudna cipkka idziesz do faceta??bleeee...a mineta to tez brudna???

Ja zawsze po stosunku się podmywam, gdyż miałam problemy z infekcjami, dodatkowo stosuje provag żel, który nawilża miejsca intymne jak również usuwa uczucie swędzenia czy też pieczenia, które może być po stosunku, pozdrawiam

Gość lady bronka
jeśli ma się skłonności do infekcji higiena po stosunku jest raczej konieczna. można tez brać probiotyki typu provag, które chronią przed infekcjami.

Gość Uroczy Roman
Wychodzi na to, że Perwersja jest zdrowsza od Was.

Przykład: biorę prysznic o 19-20, seks jest o 23. Jak się do mnie "podwala" to nie będę przecież przerywać i lecieć się podmywać, bo to zepsuje nastrój. :classic_cool: A co do minety to co to za przyjemność lizać cipę umytą przed 5 minutami? 😴 Skłonność do infekcji mam, ale one pojawiają się raczej z okazji miesiączki czy skorzystania z publicznej toalety. Sperma męża mnie nie infekuje. :classic_cool:

Gość już wolnyyyyy
Jak wyobrażasz sobie zawsze dokładne mycie przed stosunkiem? Może tak? http://www.empflix.com/videos/Bizarre-toilet-brush-cunt-fucking-amateur-whore-140046.html?utm_source=pbweb&utm_medium=web&utm_campaign=pbweb To powinien być spontan. Czasami jest mycie przed, a czasami szybki numerek i nie zdążysz, a już Cię puknie. Zerżnie na szafce w kuchni, lub na brzegu wanny w łazience. Samo życie. Sypiałem z kilkoma laskami. Najbardziej wkurwiała mnie żona, która zaraz "po" biegła do łazienki, bo pościel się pobrudzi, bo sperma spływa po nogach itp. Czułem się z tym nie najlepiej. Facet lubi, gdy coś po nim zostaje w kobiecie. Owszem, trzeba się umyć, ale bez przesady.

Gość kuna z podwórka
a tu w wywiadzie: http://seksguru.pl/wplyw-wspolzycia-na-zapalenia-pochwy lekarz mowi, ze podmywanie przed stosunkiem jest bardzo wazne, ja sie do tego stosuje, pod prysznicem z partnerem tez jest fajnie:) a infekcje wcale nie byloby milo dostac, biore tez probiotyki provag, staram sie jak moge nie miec infekcji

Gość agula8
to zależy od sytuacji-ja wychodzi coś spontanicznie to odpuszczamy sobie prysznic przed, bo"po" to raczej już norma, tak samo jak siku po-co nie służy infekcjom. Ja jeszcze lubię użyć provag żelu-dobry na otarcia i podrażnienia, ale nie tylko...